Bekijk hier alle natuurhuisjes!


 

Maak digitale excursies door de Nationale Parken

Door Edwin Hagenouw

Vanaf 22 mei vindt de ONLINE editie van de Europese Dag van het Nationaal Park plaats, die dit jaar in het teken staat van Natuur en Gezondheid. Tijdens de Dag van het Nationaal Park kan iedereen de Nederlandse natuur digitaal beleven met één van de boswachters of Nationale Parkgidsen.

Ga digitaal mee op pad door één van de Nationale Parken

Doe een digitale excursie in één van de Nationale Parken. Hieronder heb ik een kleine selectie gemaakt van excursies die zeker de moeite waard zijn.


Kijk voor alle digitale excursies op de website van het IVN (Instituut voor Natuureducatie). Zij verbinden mens en natuur.


 

Hanwag 100

Hanwag Blueridge wandelschoenen

Modern, licht en multifunctioneel. Een veelzijdige wandelschoen boordevol innovatieve duurzaamheidskenmerken. Zoals het gebruik van hoogwaardig Perwanger bovenleer en het naar `Global Recycling Standard´ 100% gerecyclede textiel in het bovenwerk en het PFC-vrije waterdichte Eco-shell membraan.

Lees meer

Natuurhuisje

Verblijf in een natuurhuisje

Maak een ontdekkingstocht door uitgestrekte weilanden, glooiende heuvels en sprookjesachtige bossen. Geniet van een mooie wandeling, fiets het avontuur tegemoet of ontspan met een goed boek. Beleef de natuur op de manier die bij jou past en ga eropuit..

Lees meer