Outdoordichtbij.nl is een online magazine van Reisschrijvers Media. Met een gedreven team reporters schrijven we dagelijks over duurzame reizen en uitstapjes in de natuur van Nederland en de omringende landen. Alle bestemmingen moeten bereikbaar zijn binnen maximaal zes uur rijden met de trein, de bus of eigen vervoer. In onze verhalen zul je niets lezen over voordelige vliegreizen, te goedkope last-minutes en dergelijke.

almen Ascona Schöffel

Wij houden van de puurheid van de ongerepte natuur en zoeken de afwisseling van inspanning en ontspannen. We lopen, rijden, varen en vliegen het liefst in kleine gezelschappen en genieten volop van de schoonheid van moeder aarde. Natuurlijk overnachten we bij voorkeur in authentieke accommodaties of dichtbij de natuur in een tent of camper.

DE REPORTERS

Bedenker en hoofdredacteur van Outdoor Dichtbij is Edwin Hagenouw, ook eigenaar van Mountainreporters.com en Snowrepublic.nl. Hieronder zie je het geweldige team schrijvers en fotografen die zorgen voor je dagelijkse dosis natuur en duurzaamheid. Ook reporter worden? Stuur dan een korte motivatie naar edwin@reisschrijvers.nl

 

Sea to Summit

Sea to Summit Outdoor Gear

Waar je ook heen gaat en of je gaat wandelen, fietsen, roeien, zeilen, of wat dan ook: je wilt slimme en kwalitatief hoogstaande producten, makkelijk mee te nemen en licht van gewicht. Of het nou gaat om slaapzakken en slaapmatten, kookgerei voor je kampeerkeuken, tenten, tassen of andere artikelen. Sea to Summit is een merk waarbij je zeker weet dat je goed zit. Lees meer

Veluwe

Ontdek de veelzijdige Veluwe

Van uitgestrekte bossen, middeleeuwse vestingstadjes, tot de leukste dagattracties; voor iedereen valt er wat te beleven op de Veluwe. Volgens velen hét mooiste natuurgebied van Nederland. Hier ontdek je prachtige heidevelden, zandvlaktes, rivieren en bossen. Stuk voor stuk gebieden die je na een bezoek lang bij blijven.

Lees meer

Nationale Parken

De Nederlandse Nationale Parken zijn prachtig

De nationale parken vertellen het bijzondere verhaal van de Nederlandse natuur. Er zijn maar weinig plekken in de wereld waar de natuur op korte afstand zo divers is. Nergens is de interactie tussen water en land en tussen natuur en mens zo duidelijk aanwezig en inventief aangepakt als hier. Beleef het zelf. Voel je welkom in onze unieke natuur.

Lees meer