HET TEAM VAN OUTDOOR DICHTBIJ

Outdoordichtbij.nl is een online magazine van Reisschrijvers Media. Met een gedreven team reporters schrijven we dagelijks over duurzame reizen en uitstapjes in de natuur van Nederland en de omringende landen. Alle bestemmingen moeten bereikbaar zijn binnen maximaal zes uur rijden met de trein, de bus of eigen vervoer. In onze verhalen zul je niets lezen over voordelige vliegreizen, te goedkope last-minutes en dergelijke.

almen Ascona Schöffel

Wij houden van de puurheid van de ongerepte natuur en zoeken de afwisseling van inspanning en ontspannen. We lopen, rijden, varen en vliegen het liefst in kleine gezelschappen en genieten volop van de schoonheid van moeder aarde. Natuurlijk overnachten we bij voorkeur in authentieke accommodaties of dichtbij de natuur in een tent of camper.

DE REPORTERS

Bedenker en hoofdredacteur van Outdoor Dichtbij is Edwin Hagenouw, ook eigenaar van Mountainreporters.com en Snowrepublic.nl. Hieronder zie je het geweldige team schrijvers en fotografen die zorgen voor je dagelijkse dosis natuur en duurzaamheid. Ook reporter worden? Stuur dan een korte motivatie naar edwin@reisschrijvers.nl