Bekijk hier alle natuurhuisjes!


 

Vanaf 12 november opent Winterwoods haar deuren. Winterwoods is een pop-up camping gelegen midden in de bossen in Drenthe. En niet zomaar een pop-up. Hier midden in de natuur vind je je innerlijke zelf terug door deel te nemen aan yoga workshop, te ontspannen in de outdoor hottub en te koken boven een zelfgestookt vuurtje. 

Knisperende geluiden

Bij Winterwoods is van alles mogelijk. Droom weg in de hout gestookte hottube terwijl je luistert naar de knisperende geluiden van het bos. Of neem deel aan één van de workshops. Verken je inner zen  tijdens een yoga klas of volg een koudetraining waarbij je leert je lichaam te controleren tijdens het dompelen in de Leberenplas.

Als afsluiting van de dag bereid je jouw eigen stoofschotel boven het vuur en wanneer het echt afkoelt trek je je terug in je knusse yurt waar het kacheltje voor behaaglijke warmte zorgt.

Yurt

Overnachten in deze traditionele en knusse yurts is garantie voor een echte wildlife beleving. De handgemaakte tenten uit Mongolië worden door nomaden gebruikt om rond te trekken over de toendra’s.

De stevige isolatie zorgt ervoor dat het in de tent de hele nacht heerlijk warm blijft. De Yurt is zeer ruim opgezet (6X6 meter) en traditioneel ingericht met comfortabele bedden, stoelen, kleden en een kastje.

Kom volledig tot rust

De pop-up is te vinden in de dichte bossen, midden in een uitgestrekt natuurgebied met heide en water.  Een ideale plek om volledig tot rust te komen. De enige geluiden zijn die van het geritsel van blaadjes veroorzaakt door reeën en vossen die vaak rond schemering in de buurt van het kamp komen.

En als je geluk hebt spot je wellicht wel een bosuil die zich verschuilt in de hoge bomen. Op een steenworp afstand ligt de Leberenplas, een gigantische zwemvijver met een maximale diepte van twee meter, die zich perfect leent voor een frisse ochtendduik.

Travelbase is de bedenker van Winterwoods

Travelbase is de reisonderneming achter meer dan 20 unieke reismerken en communities. Jaarlijks organiseert Travelbase meer dan 50.000 verschillende reizen in 10 verschillende landen die elk zorgen voor een once in a lifetime experience.

Bij Travelbase ligt de nadruk op ‘’The Journey’’: van begin tot eind wordt er veel aandacht besteed aan details om van elke reis een unieke belevenis te maken. Van een surfkamp, roadtrip door Italië met een Vespa of met een (elektrische) TukTuk door Sri Lanka. Travelbase haalt de avontuurlijke kant van de mens naar boven. Zie voor meer informatie: www.travelbase.eu

 

Hanwag 100

Hanwag Blueridge wandelschoenen

Modern, licht en multifunctioneel. Een veelzijdige wandelschoen boordevol innovatieve duurzaamheidskenmerken. Zoals het gebruik van hoogwaardig Perwanger bovenleer en het naar `Global Recycling Standard´ 100% gerecyclede textiel in het bovenwerk en het PFC-vrije waterdichte Eco-shell membraan.

Lees meer

Natuurhuisje

Verblijf in een natuurhuisje

Maak een ontdekkingstocht door uitgestrekte weilanden, glooiende heuvels en sprookjesachtige bossen. Geniet van een mooie wandeling, fiets het avontuur tegemoet of ontspan met een goed boek. Beleef de natuur op de manier die bij jou past en ga eropuit..

Lees meer