OUTDOOR FOTO-WEDSTRIJD | Win een wandel-short van Schöffel

Door Edwin Hagenouw

Ook deze zomer zullen veel landgenoten kiezen voor een vakantie dichtbij huis. En dan bij voorkeur in een natuurlijke omgeving. Wandelen, fietsen, mountainbiken en watersport zijn populairder dan ooit. En dat begrijpen wij van OutdoorDichtbij natuurlijk goed. Heerlijk om nieuwe energie op te doen tijdens activiteiten in de – liefst zo ongerept mogelijke – natuur van Nederland, België en Duitsland. Maar ook iets verder weg, in Luxemburg, Noord-Frankrijk en Zuid-Denemarken vind je fantastische plekken voor een actieve of relaxte reis of short-trip. En als dat ook nog op een duurzame manier kan is dat helemaal mooi!

Schöffel en OutdoorDichtbij

Sinds begin 2021 is het Duitse kledingmerk Schöffel partner van OutdoorDichtbij en in de afgelopen maanden hebben onze reporters een aantal producten kunnen testen. Tijdens wandelingen en trektochten hebben ze de kwaliteit en het draagcomfort van de kleding zelf kunnen ondervinden.

Deze zomer hebben we natuurlijk een focus op korte broeken, wandelshorts, en in het bijzonder richten we ons in deze fotowedstrijd op de Toblach 2. Een zeer elastische wandelbroek voor vrouwen. In de Schöffel Shorts Toblach 2 wordt gebruik gemaakt van de exclusieve S.Café® ICE-CAFÉ™ technologie, waardoor de short geurremmend en sneldrogend is. Bovendien is er UV-bescherming van het materiaal en een hoog draagcomfort tijdens het bewegen.

Dragers van S.Café® ICE-CAFÉ™ producten kunnen zich verheugen op een aangenaam en koel gevoel op de huid bij het sporten onder warme omstandigheden. De huidtemperatuur kan met één tot twee graden Celsius worden verlaagd door warmte op te nemen en snel af te voeren.

Doe mee met de FOTOWEDSTRIJD en win deze Schöffel wandelbroek

Als lezer van OutdoorDichtbij kun jij de Schöffel Toblach2 voor dames winnen. Leuk om zelf te gebruiken of om weg te geven aan je partner, zus of moeder! Doe mee met onze fotowedstrijd en maak kans op deze comfortabele wandelshort. Misschien win jij met je mooiste reisfoto.

Hoe voeg ik mijn foto’s toe?

Klik hieronder op de “Upload” knop. Geef je foto een naam bij “Titel van de foto” en voeg je e-mailadres toe (dan kunnen we je berichten als je hebt gewonnen). Onder “Selecteer je foto” klik je op “kies bestand” en selecteer je de foto op je computer. Tot slot klik je op “Upload”. Onze redactie zal je foto beoordelen voordat deze online gaat.

Je foto mag niet groter zijn dan 4MB, maar we verzoeken je foto’s te uploaden met bestandsformaat kleiner dan 1MB, om de website niet te vertragen. Je kunt met maximaal drie foto’s meedoen.

Zie je je foto’s niet gelijk? Misschien moet je dan de pagina een keer verversen. Natuurlijk mag je al je vrienden en familie oproepen om op jouw mooiste foto te stemmen. Zo vergroot je je kansen om te winnen. Succes!


JE KUNT ALLEEN MEEDOEN MET FOTO’S DIE JE ZELF HEBT GEMAAKT TIJDENS SHORT-TRIPS EN REIZEN IN NEDERLAND, BELGIË OF DUITSLAND. HET MAAKT NIET UIT WANNEER JE DE FOTO(‘S) HEBT GEMAAKT. 


MEEDOEN KON T/M 15 AUGUSTUS 2021. DEZE FOTOWEDSTRIJD IS GEWONNEN DOOR PATRICIA KOOIJ. HAAR FOTO ZIE JE HIERONDER.

FOTO: PATRICIA KOOIJ

Doe ook mee met de andere win-acties en fotowedstrijden van OutdoorDichtbij


2 Reactie op “OUTDOOR FOTO-WEDSTRIJD | Win een wandel-short van Schöffel”

 • Hans van der Veeke
  4 juli 2021 at 21:43

  Stemmen werkt niet. Jammer zo want mijn vrienden gaan het niet nog een keer proberen…

  • Edwin Hagenouw
   5 juli 2021 at 15:29

   Dank voor je signaal Hans. Er stond een vinkje nog niet aan. Nu werkt het wel.

Comments are closed.