Bekijk hier alle natuurhuisjes!


 

Fotografie: avondlicht op het Gelderse platteland

Door Edwin Hagenouw

Het heeft zo z’n voordelen dat ons kantoor is gevestigd in het dorpje Heelsum, gelegen tussen Wageningen en Arnhem. Na een dag werken met uitzicht op de ontluikende natuur gaan we natuurlijk een hapje eten in de tuin op een eigengemaakt vuur. Aansluitend pakken we onze fietsen voor een tocht door de natuur of over het asfalt. Of, zoals gisteravond, doen we onze wandelschoenen aan en lopen we binnen vijf minuten in de uiterwaarden, het bos of op de heide. De lente in Gelderland levert met het warme licht van de ondergaande zon mooie plaatjes op. Hieronder de selectie van de foto’s die we gisteren in 1,5 uur tijd maakten.

Klik op onderstaande afbeeldingen voor een grotere weergave.

Ga jij ook regelmatig met je camera de natuur in en wil je je foto’s delen met ons en onze lezers? Stuur me dan een mail met een korte tekst en je foto’s. Ik ben te bereiken op edwin@reisschrijvers.nl


LEES MEER OVER OUTDOORDICHTBIJ OP MOUNTAINREPORTERS.COM


 

Hanwag 100

Hanwag Blueridge wandelschoenen

Modern, licht en multifunctioneel. Een veelzijdige wandelschoen boordevol innovatieve duurzaamheidskenmerken. Zoals het gebruik van hoogwaardig Perwanger bovenleer en het naar `Global Recycling Standard´ 100% gerecyclede textiel in het bovenwerk en het PFC-vrije waterdichte Eco-shell membraan.

Lees meer

Natuurhuisje

Verblijf in een natuurhuisje

Maak een ontdekkingstocht door uitgestrekte weilanden, glooiende heuvels en sprookjesachtige bossen. Geniet van een mooie wandeling, fiets het avontuur tegemoet of ontspan met een goed boek. Beleef de natuur op de manier die bij jou past en ga eropuit..

Lees meer