Lees hier alles over de bijzondere Nationale Parken in Nederland


 

Fotografie: avondlicht op het Gelderse platteland

Door Edwin Hagenouw

Het heeft zo z’n voordelen dat ons kantoor is gevestigd in het dorpje Heelsum, gelegen tussen Wageningen en Arnhem. Na een dag werken met uitzicht op de ontluikende natuur gaan we natuurlijk een hapje eten in de tuin op een eigengemaakt vuur. Aansluitend pakken we onze fietsen voor een tocht door de natuur of over het asfalt. Of, zoals gisteravond, doen we onze wandelschoenen aan en lopen we binnen vijf minuten in de uiterwaarden, het bos of op de heide. De lente in Gelderland levert met het warme licht van de ondergaande zon mooie plaatjes op. Hieronder de selectie van de foto’s die we gisteren in 1,5 uur tijd maakten.

Klik op onderstaande afbeeldingen voor een grotere weergave.

Ga jij ook regelmatig met je camera de natuur in en wil je je foto’s delen met ons en onze lezers? Stuur me dan een mail met een korte tekst en je foto’s. Ik ben te bereiken op edwin@reisschrijvers.nl


LEES MEER OVER OUTDOORDICHTBIJ OP MOUNTAINREPORTERS.COM


 

Sea to Summit

Sea to Summit Outdoor Gear

Waar je ook heen gaat en of je gaat wandelen, fietsen, roeien, zeilen, of wat dan ook: je wilt slimme en kwalitatief hoogstaande producten, makkelijk mee te nemen en licht van gewicht. Of het nou gaat om slaapzakken en slaapmatten, kookgerei voor je kampeerkeuken, tenten, tassen of andere artikelen. Sea to Summit is een merk waarbij je zeker weet dat je goed zit. Lees meer

Veluwe

Ontdek de veelzijdige Veluwe

Van uitgestrekte bossen, middeleeuwse vestingstadjes, tot de leukste dagattracties; voor iedereen valt er wat te beleven op de Veluwe. Volgens velen hét mooiste natuurgebied van Nederland. Hier ontdek je prachtige heidevelden, zandvlaktes, rivieren en bossen. Stuk voor stuk gebieden die je na een bezoek lang bij blijven.

Lees meer

Nationale Parken

De Nederlandse Nationale Parken zijn prachtig

De nationale parken vertellen het bijzondere verhaal van de Nederlandse natuur. Er zijn maar weinig plekken in de wereld waar de natuur op korte afstand zo divers is. Nergens is de interactie tussen water en land en tussen natuur en mens zo duidelijk aanwezig en inventief aangepakt als hier. Beleef het zelf. Voel je welkom in onze unieke natuur.

Lees meer