Lees hier alles over de bijzondere Nationale Parken in Nederland


 

Het buitenleven in je eigen tuin in beeld gebracht

Door Edwin Hagenouw | hoofdredacteur Outdoor Dichtbij

De huidige situatie, met vrijwel gesloten grenzen en beperkte reismogelijkheden binnen Nederland, zorgt ervoor dat wij als outdoorliefhebbers steeds creatiever worden in het vinden om natuur op te snuiven in de directe omgeving. Zelf hebben we het geluk een woon- en werkplek te hebben gevonden in het mooie Gelderland.

Een weelderig ontluikende lentenatuur

Vanuit ons kantoor hebben we uitzicht op de tuin met een weelderig ontluikende lentenatuur. Een perfecte plek om de eerste beelden vast te leggen met een nieuwe Nikon camera of een nieuwe lens.

Lavendel in bloei, voor het echte vakantiegevoel.

Deel jouw mooiste natuur en tuinfoto’s op Outdoordichtbij.nl

Houd jij net als wij van de natuur en van fotograferen? Dan delen wij jouw mooiste foto’s op outdoordichtbij.nl en onze social media. Lijkt je dat leuk? Stuur dan je foto’s, met een korte beschrijving, naar edwin@reisschrijvers.nl

We kijken ernaar uit je foto’s te ontvangen in onze mailbox!

 

Sea to Summit

Sea to Summit Outdoor Gear

Waar je ook heen gaat en of je gaat wandelen, fietsen, roeien, zeilen, of wat dan ook: je wilt slimme en kwalitatief hoogstaande producten, makkelijk mee te nemen en licht van gewicht. Of het nou gaat om slaapzakken en slaapmatten, kookgerei voor je kampeerkeuken, tenten, tassen of andere artikelen. Sea to Summit is een merk waarbij je zeker weet dat je goed zit. Lees meer

Veluwe

Ontdek de veelzijdige Veluwe

Van uitgestrekte bossen, middeleeuwse vestingstadjes, tot de leukste dagattracties; voor iedereen valt er wat te beleven op de Veluwe. Volgens velen hét mooiste natuurgebied van Nederland. Hier ontdek je prachtige heidevelden, zandvlaktes, rivieren en bossen. Stuk voor stuk gebieden die je na een bezoek lang bij blijven.

Lees meer

Nationale Parken

De Nederlandse Nationale Parken zijn prachtig

De nationale parken vertellen het bijzondere verhaal van de Nederlandse natuur. Er zijn maar weinig plekken in de wereld waar de natuur op korte afstand zo divers is. Nergens is de interactie tussen water en land en tussen natuur en mens zo duidelijk aanwezig en inventief aangepakt als hier. Beleef het zelf. Voel je welkom in onze unieke natuur.

Lees meer