Bekijk hier alle natuurhuisjes!


 

Het buitenleven in je eigen tuin in beeld gebracht

Door Edwin Hagenouw | hoofdredacteur Outdoor Dichtbij

De huidige situatie, met vrijwel gesloten grenzen en beperkte reismogelijkheden binnen Nederland, zorgt ervoor dat wij als outdoorliefhebbers steeds creatiever worden in het vinden om natuur op te snuiven in de directe omgeving. Zelf hebben we het geluk een woon- en werkplek te hebben gevonden in het mooie Gelderland.

Een weelderig ontluikende lentenatuur

Vanuit ons kantoor hebben we uitzicht op de tuin met een weelderig ontluikende lentenatuur. Een perfecte plek om de eerste beelden vast te leggen met een nieuwe Nikon camera of een nieuwe lens.

Lavendel in bloei, voor het echte vakantiegevoel.

Deel jouw mooiste natuur en tuinfoto’s op Outdoordichtbij.nl

Houd jij net als wij van de natuur en van fotograferen? Dan delen wij jouw mooiste foto’s op outdoordichtbij.nl en onze social media. Lijkt je dat leuk? Stuur dan je foto’s, met een korte beschrijving, naar edwin@reisschrijvers.nl

We kijken ernaar uit je foto’s te ontvangen in onze mailbox!

 

Hanwag 100

Hanwag Blueridge wandelschoenen

Modern, licht en multifunctioneel. Een veelzijdige wandelschoen boordevol innovatieve duurzaamheidskenmerken. Zoals het gebruik van hoogwaardig Perwanger bovenleer en het naar `Global Recycling Standard´ 100% gerecyclede textiel in het bovenwerk en het PFC-vrije waterdichte Eco-shell membraan.

Lees meer

Natuurhuisje

Verblijf in een natuurhuisje

Maak een ontdekkingstocht door uitgestrekte weilanden, glooiende heuvels en sprookjesachtige bossen. Geniet van een mooie wandeling, fiets het avontuur tegemoet of ontspan met een goed boek. Beleef de natuur op de manier die bij jou past en ga eropuit..

Lees meer