Bekijk hier alle natuurhuisjes!


 

WANDELEN IN NL | De Wolfskoproute in Zuid-Limburg

Door Herman van Alfen

Ik ben samen met mijn twee oudste kinderen een week aan het wandelen in Limburg. Vandaag wandelden we de Wolfskoproute. Deze hike in het zuiden van Limburg laat het mooiste zien van de flora en fauna die de gemeente Eijsden-Margraten te bieden heeft. We blijven ons verbazen hoe mooi Nederland is.

Vandaag op deze dag in februari lijkt het wel of we de lente overslaan en gelijk in de zomer zijn beland. Het is namelijk twintig graden, terwijl we twee weken geleden nog in een besneeuwd landschap liepen bij vijftien graden onder nul.

De route begint in een beeldentuin, met een mooi uitzicht over Maastricht, daarna lopen we door het bos, er volgen vele mergelgroeves en ver gezichten. Kortom weer een top dag. Binnenkort meer op Outdoordichtbij.nl.


Lees hier meer over wandelen op OutdoorDichtbij


 

Hanwag 100

Hanwag Blueridge wandelschoenen

Modern, licht en multifunctioneel. Een veelzijdige wandelschoen boordevol innovatieve duurzaamheidskenmerken. Zoals het gebruik van hoogwaardig Perwanger bovenleer en het naar `Global Recycling Standard´ 100% gerecyclede textiel in het bovenwerk en het PFC-vrije waterdichte Eco-shell membraan.

Lees meer

Natuurhuisje

Verblijf in een natuurhuisje

Maak een ontdekkingstocht door uitgestrekte weilanden, glooiende heuvels en sprookjesachtige bossen. Geniet van een mooie wandeling, fiets het avontuur tegemoet of ontspan met een goed boek. Beleef de natuur op de manier die bij jou past en ga eropuit..

Lees meer