Lees hier alles over de bijzondere Nationale Parken in Nederland


 

WANDELEN IN NL | De Wolfskoproute in Zuid-Limburg

Door Herman van Alfen

Ik ben samen met mijn twee oudste kinderen een week aan het wandelen in Limburg. Vandaag wandelden we de Wolfskoproute. Deze hike in het zuiden van Limburg laat het mooiste zien van de flora en fauna die de gemeente Eijsden-Margraten te bieden heeft. We blijven ons verbazen hoe mooi Nederland is.

Vandaag op deze dag in februari lijkt het wel of we de lente overslaan en gelijk in de zomer zijn beland. Het is namelijk twintig graden, terwijl we twee weken geleden nog in een besneeuwd landschap liepen bij vijftien graden onder nul.

De route begint in een beeldentuin, met een mooi uitzicht over Maastricht, daarna lopen we door het bos, er volgen vele mergelgroeves en ver gezichten. Kortom weer een top dag. Binnenkort meer op Outdoordichtbij.nl.


Lees hier meer over wandelen op OutdoorDichtbij


 

Sea to Summit

Sea to Summit Outdoor Gear

Waar je ook heen gaat en of je gaat wandelen, fietsen, roeien, zeilen, of wat dan ook: je wilt slimme en kwalitatief hoogstaande producten, makkelijk mee te nemen en licht van gewicht. Of het nou gaat om slaapzakken en slaapmatten, kookgerei voor je kampeerkeuken, tenten, tassen of andere artikelen. Sea to Summit is een merk waarbij je zeker weet dat je goed zit. Lees meer

Veluwe

Ontdek de veelzijdige Veluwe

Van uitgestrekte bossen, middeleeuwse vestingstadjes, tot de leukste dagattracties; voor iedereen valt er wat te beleven op de Veluwe. Volgens velen hét mooiste natuurgebied van Nederland. Hier ontdek je prachtige heidevelden, zandvlaktes, rivieren en bossen. Stuk voor stuk gebieden die je na een bezoek lang bij blijven.

Lees meer

Nationale Parken

De Nederlandse Nationale Parken zijn prachtig

De nationale parken vertellen het bijzondere verhaal van de Nederlandse natuur. Er zijn maar weinig plekken in de wereld waar de natuur op korte afstand zo divers is. Nergens is de interactie tussen water en land en tussen natuur en mens zo duidelijk aanwezig en inventief aangepakt als hier. Beleef het zelf. Voel je welkom in onze unieke natuur.

Lees meer