Bekijk hier alle natuurhuisjes!


 

WANDELEN IN GELDERLAND | Rust, ruimte en vergezichten bij Doorwerth

Door Edwin Hagenouw

Vandaag is het 23 januari 2021, middenin de winter, maar toch zijn we al voorzichtig aan het aftellen naar de lente. Die start op 21 maart, minder dan twee maanden te gaan dus. Normaal gesproken zijn we in de winter regelmatig in de bergen voor mijn website Snowrepublic.nl en Liefde voor Wintersport. Dit jaar volgen we de adviezen van het kabinet en blijven we in Nederland. Gelukkig kunnen we nu de natuur in Nederland verkennen. En in moet zeggen dat we ook daarvan met volle teugen genieten.

Het is deze winter vaak goed wandelweer. Dat merkten we ook toen we vandaag de deur uitgingen en een mooie wandeling maakten op de Wolfhezerheide, vlakbij Doorwerth.

Doorwerth. Foto: Edwin Hagenouw
Doorwerth. Foto: Edwin Hagenouw
Doorwerth. Foto: Edwin Hagenouw
Doorwerth. Foto: Edwin Hagenouw
Doorwerth. Foto: Edwin Hagenouw
Doorwerth. Foto: Edwin Hagenouw

Bekijk hier de Nederlandse natuur onder een laagje sneeuw


 

Hanwag 100

Hanwag Blueridge wandelschoenen

Modern, licht en multifunctioneel. Een veelzijdige wandelschoen boordevol innovatieve duurzaamheidskenmerken. Zoals het gebruik van hoogwaardig Perwanger bovenleer en het naar `Global Recycling Standard´ 100% gerecyclede textiel in het bovenwerk en het PFC-vrije waterdichte Eco-shell membraan.

Lees meer

Natuurhuisje

Verblijf in een natuurhuisje

Maak een ontdekkingstocht door uitgestrekte weilanden, glooiende heuvels en sprookjesachtige bossen. Geniet van een mooie wandeling, fiets het avontuur tegemoet of ontspan met een goed boek. Beleef de natuur op de manier die bij jou past en ga eropuit..

Lees meer