Bekijk hier alle natuurhuisjes!


 

Tenten worden steeds lichter en voorzien van comfortabele must-haves!

Door Edwin Hagenouw

Twijfel je of je kampeerspullen mee wilt nemen op jouw reis, omdat deze teveel ruimte én gewicht innemen? Bedenk dan dat door de razendsnelle ontwikkelingen van de laatste jaren tenten en andere outdoor-producten enorm in gewicht zijn afgenomen. Tentenfabrikant Coleman bijvoorbeeld biedt een breed aanbod aan nieuwe lichtgewicht tenten en daarmee de oplossing voor de echte avonturiers die het liefst onafhankelijk van anderen reizen.

De tenten zijn allemaal voorzien van de ingenieuze BlackOut Bedroom®-technologie, die tot 99% van het daglicht blokkeert om ervoor te zorgen dat je niet wordt gewekt door de zonsopgang. De BlackOut Bedrooms houden de tent ‘s nachts 1° C warmer en overdag 5° C koeler. Met stabiele constructies en een duurzame polyester ripstop buitentent met een waterkolom van 5.000 mm en polyester grondzeil (6.000 mm), zijn de tenten bestand tegen langdurig slecht weer. Perfect voor ervaren backpackers, maar ook als je voor het eerst gaat backpacken met een tent.

Hieronder een selectie van serieuze kandidaten om met jou mee te gaan op reis

Batur BlackOut

De Batur 2 BlackOut is een lichtgewicht en windstabiele tent die ideaal is voor kampeerders die het gewicht van hun spullen zo laag mogelijk willen houden. Een langere nachtrust is mogelijk dankzij de BlackOut Bedrooms® en de zijkanten van de tent – elk met een eigen ingang – bieden opbergruimte voor de kampeeruitrusting.

Het is een betrouwbare tent die beschutting tegen wind en regen biedt tijdens weekendtrips. Deze tent heeft een gewicht van slechts 2,4 kilo. De Batur BlackOut is ook verkrijgbaar voor als 3-persoonstent.

Pingora 3 BlackOut

De koepelconstructie van deze tent zorgt ervoor dat deze eenvoudig op te zetten is, de aluminiumstokken bieden, ondanks hun lichte gewicht, stevigheid. De tent is geschikt voor drie personen. De voortent vormt een gebruiksvriendelijke opslagruimte voor tassen en laarzen.


DOE OOK MEE MET ONZE WIN-ACTIE EN MAAK KANS OP DE PINGORA 3 TENT


Laramie 3 BlackOut

De Laramie 3 BlackOut heeft een royale tunnelconstructie die stevig staat bij harde wind en die voldoende ruimte biedt voor drie personen en al hun spullen.

De voortent heeft aan weerszijden ingangen, waardoor het gemakkelijk is om de tent in en uit te gaan, ook als de windrichting verandert. Ideaal voor outdoorliefhebbers die de gebaande paden willen verlaten.

Maluti 3 BlackOut

Deze royaal gepropotioneerde tent is geschikt voor 3 personen, de halfgeodetische vorm maakt de tent uitzonderlijk stabiel, zelfs tijdens de meest gure weersomstandigheden. De tent heeft een voortent, perfect om spullen te bewaren en twee ingangen voor extra
flexibiliteit tijdens wind en regen.

Over Coleman

Coleman werd in 1901 opgericht door een gepassioneerde kampeerder. Zijn visie: om doeltreffende, simpele en veelzijdige oplossingen te ontwikkelen op het gebied van kamperen. Nu, bijna 120 jaar later, handelt Coleman nog steeds vanuit die visie. Het slaaptekort onder kampeerders was een belangrijk aandachtspunt en Coleman ontwikkelde op basis daarvan een revolutionair slaapsysteem, genaamd BlackOut Bedroom®. Bezoek voor meer informatie www.coleman.eu

 

Hanwag 100

Hanwag Blueridge wandelschoenen

Modern, licht en multifunctioneel. Een veelzijdige wandelschoen boordevol innovatieve duurzaamheidskenmerken. Zoals het gebruik van hoogwaardig Perwanger bovenleer en het naar `Global Recycling Standard´ 100% gerecyclede textiel in het bovenwerk en het PFC-vrije waterdichte Eco-shell membraan.

Lees meer

Natuurhuisje

Verblijf in een natuurhuisje

Maak een ontdekkingstocht door uitgestrekte weilanden, glooiende heuvels en sprookjesachtige bossen. Geniet van een mooie wandeling, fiets het avontuur tegemoet of ontspan met een goed boek. Beleef de natuur op de manier die bij jou past en ga eropuit..

Lees meer