Lees hier alles over de bijzondere Nationale Parken in Nederland


 

Win-actie: Win een lichtgewicht tent van Coleman!

Door Edwin Hagenouw | hoofdredacteur van Reisschrijvers Media

Outdoordichtbij.nl is het nieuwe online platform voor actieve natuurliefhebbers die ook het liefst zo dicht mogelijk bij de natuur overnachten. Dat kan natuurlijk in knusse en authentieke accommodaties in de provincie of in een van de prachtige bossen of natuurgebieden in Nederland of de ons omringende landen. Maar in een tent ben je natuurlijk bijna een met je directe omgeving. Wat is er nu mooier dan wakker te worden op je kampeerplek in het bos of aan het water?

We bieden jou, als lezer van Outdoordichtbij.nl, de mogelijkheid om een tent van Coleman te winnen

Maar twijfel je nog of je kampeerspullen mee wil nemen op jouw reis, omdat het veel ruimte én gewicht inneemt? Met een breed aanbod aan nieuwe lichtgewicht tenten biedt onze partner Coleman de oplossing voor de echte avonturiers. En natuurlijk bieden wij jou, als lezer van Outdoordichtbij.nl, de mogelijkheid om een tent van Coleman te winnen in deze win-actie. Dan kun je zelf binnenkort #OutdoorDichtbij ervaren!

BlackOut Bedroom®-technologie

Het assortiment omvat Coleman’s ingenieuze BlackOut Bedroom®-technologie, die tot 99% van het daglicht blokkeert om ervoor te zorgen dat u niet wordt gewekt door de zonsopgang. De BlackOut Bedrooms houden de tent ‘s nachts 1° C warmer en overdag 5° C koeler.

Met stabiele constructies en een duurzaam polyester ripstop buitentent met een waterkolom van 5.000 mm en polyester grondzeil (6.000 mm), zijn de tenten bestand tegen langdurig slecht weer. Perfect voor ervaren backpackers, maar ook als je voor het eerst gaat backpacken met een tent.

UV Guard™-zonnebescherming

Gecertificeerde laboratoriumtesten tonen aan dat Coleman® UVGuard™-stoffen met een beschermingsfactor van SPF50 een uitstekende bescherming bieden tegen de ultraviolette stralen van de zon. Het correcte gebruik van zonnebrandcrème in combinatie met shelters die gemaakt zijn van UVGuard™-stoffen is een uitstekende manier om zonnebrand en blootstelling aan UV-stralen tegen te gaan.

Brandvertragend

De brandvertragende eigenschap van ons materiaal zorgt ervoor dat de stof niet op een gevaarlijke en ongecontroleerde manier in brand schiet. Het vuur wordt zelfs automatisch gedoofd, waardoor u de tijd hebt om te ontsnappen in geval van nood.

WeatherTec™ – comfortabel en beschut genieten van het buitenleven

De waterdichtheid van een stof wordt gemeten met behulp van de zogenaamde waterkolom. Als een tent een waterkolom van 3000 mm heeft, wil dit zeggen dat de tent een waterkolom van 3 meter op zijn oppervlak kan dragen voordat er aan de onderkant van de stof druppels verschijnen. (Het Engelse ministerie van defensie classificeert een stof met een waterkolom van meer dan 800 mm als waterdicht).

Er zijn nog een groot aantal andere factoren die van invloed zijn op de prestaties van een tent onder slechte weersomstandigheden. Met de nieuwste technologie en strenge tests zorgt Coleman ervoor dat u altijd beschut bent tegen het weer.


WIN-ACTIE: Win de Coleman Pingora 3 BlackOut tent

De lichte en eenvoudig op te zetten Pingora 3 BlackOut is de ideale keuze voor avonturiers die willen genieten van een koele nachtrust met de bekroonde en gepatenteerde BlackOut Bedroom®-technologie van Coleman.

De koepelconstructie van deze tent zorgt ervoor dat deze eenvoudig op te zetten is, de aluminiumstokken bieden, ondanks hun lichte gewicht, stevigheid. De tent is geschikt voor drie personen. De voortent vormt een gebruiksvriendelijke opslagruimte voor tassen en laarzen. Het gewicht van deze tent is slecht 3,7 kg.

WINKELPRIJS: € 259,99 

Kijk voor meer informatie over de Pingora 3 op Coleman.eu.

HOE DOE JE MEE?

  1. Like de OutdoorDichtbij pagina op Facebook: klik hier!
  2. Deel dit artikel op je Facebookpagina (klik hier) of op je Instagram-account met als tag @outdoordichtbij

Deze win-actie heeft een looptijd tot en met 30 juni 2020.


Bekijk hier onze andere win-acties!


 

Sea to Summit

Sea to Summit Outdoor Gear

Waar je ook heen gaat en of je gaat wandelen, fietsen, roeien, zeilen, of wat dan ook: je wilt slimme en kwalitatief hoogstaande producten, makkelijk mee te nemen en licht van gewicht. Of het nou gaat om slaapzakken en slaapmatten, kookgerei voor je kampeerkeuken, tenten, tassen of andere artikelen. Sea to Summit is een merk waarbij je zeker weet dat je goed zit. Lees meer

Veluwe

Ontdek de veelzijdige Veluwe

Van uitgestrekte bossen, middeleeuwse vestingstadjes, tot de leukste dagattracties; voor iedereen valt er wat te beleven op de Veluwe. Volgens velen hét mooiste natuurgebied van Nederland. Hier ontdek je prachtige heidevelden, zandvlaktes, rivieren en bossen. Stuk voor stuk gebieden die je na een bezoek lang bij blijven.

Lees meer

Nationale Parken

De Nederlandse Nationale Parken zijn prachtig

De nationale parken vertellen het bijzondere verhaal van de Nederlandse natuur. Er zijn maar weinig plekken in de wereld waar de natuur op korte afstand zo divers is. Nergens is de interactie tussen water en land en tussen natuur en mens zo duidelijk aanwezig en inventief aangepakt als hier. Beleef het zelf. Voel je welkom in onze unieke natuur.

Lees meer