Win een PRIMUS all-in kookset met Outdoordichtbij.nl

Door Edwin Hagenouw | Hoofdredacteur Reisschrijvers Media

Deze maanden beleven we een van de warmste lentes ooit. Nu de piek van de coronacrisi in Nederland een maand achter ons ligt en dankzij de versoepelde maatregelen trekken we  er natuurlijk het liefst op uit in de natuur. Met de gepoetste wandelschoenen aan en een rugzak gepakt met essentiële producten en vol herwonnen energie gaan we op zoek naar nieuwe avonturen. Voorlopig alleen in Nederland, maar de omliggende landen zullen naar verwachting snel hun grenzen openen voor ons.

Inspiratie en informatie

In mei 2020 hebben we Outdoordichtbij.nl gelanceerd. Deze nieuwe website van Reisschrijvers Media biedt je informatie en inspiratie voor outdooravonturen en activiteiten in de natuur. Met een team gepassioneerde redacteuren zullen we je vanaf deze maand op de hoogte houden van alles wat te maken heeft met natuur, duurzaamheid en activiteiten in Nederland en de omringende landen.

PRIMUS WIN-ACTIE

Natuurlijk vinden wij de lancering van Outdoordichtbij.nl een feestje waard en daarom maak jij als een van de eerste lezers van ons online magazine kans op een mooie prijs. Onze partner PRIMUS stelt een outdoor kookset beschikbaar voor deze win-actie.

MEEDOEN? Dat is super eenvoudig. Doorloop daarvoor de volgende twee stappen. Dat is alles!

  1. Deel dit artikel op je Facebookpagina: klik hier!
  2. Like de Outdoordichtbij pagina op Facebook: klik hier om naar onze pagina te gaan.

De winnaar maken we bekend op 21 juni 2020.

PRIMUS
De Primus Essential Trail Stove in actie.

De PRIMUS Essential Trail Kit bestaat uit de nieuwe Essential Trail Stove en een Essential Trek Pot pannen set – de perfecte combinatie van alles wat je nodig hebt om buiten te kunnen koken, waar je ook bent. Een Essential Trek Pot 1.0L is gemaakt van lichtgewicht aluminium en de meegeleverde koekenpan heeft een anti-aanbak laag, waardoor koken en schoonmaken eenvoudig is. De koekenpan kan tevens worden gebruikt als deksel, om het voedsel sneller aan de kook te brengen en warm te houden. De pot is groot genoeg om zowel een gasblik van 230gram als de brander in op te bergen, wanneer deze niet in gebruik zijn.

Essential Trail Stove

Een compacte, stevige  ‘top-mounted’ gasbrander voor iedereen die waarde hecht aan eenvoudige bediening, of je nu een globetrotter bent of van wandelen houdt. De Essential Trail Stove is gebaseerd op de gepatenteerde en bewezen Primus Laminar Flow brandertechnologie, gekend door zijn lage, compacte constructie en stabiliteit.De Essential

De Essential Trail Stove is uitgerust met een nieuwe regulerende klep, waardoor de vlam nauwkeuriger kan worden afgesteld dan ooit te voren

De stove is op elk moment direct klaar voor gebruik, doordat de panondersteuning niet uit- of ingeklapt hoeft te worden.

De slimme constructie biedt de vlam bescherming tegen wind. De Essential Trail Stove is uitgerust met een nieuwe regulerende klep, waardoor de vlam nauwkeuriger kan worden afgesteld dan ooit te voren. De adviesprijs is €59,95.


MEER INFORMATIE OVER DE ESSENTIAL TRAIL STOVE? KLIK HIER!


 

9 REACTIES

  1. Wat een mooie compacte brander en pannenset. Het zou geweldig zijn om deze met mijn puberdochter te gebruiken tijdens onze eerste wandelweekend samen.

  2. erg fijn nu we toch meer thuis of op de camping zijn is makkelijk en lekker koken altijd welkom

  3. Geweldig dat deze nog beter af te stellen is wanneer je te maken hebt met wind bij het koken. Neem hem graag mee tijdens mijn kampeer uitjes.

  4. Wat een mooi compact ding! Hij zou heel goed van pas komen tijdens de verbouwing van onze keuken en daarna gaat ie mee op vakantie, zoals ik 45 jaar doe: met de tent!

  5. Ik kijk al een tijdje uit naar kook-systemen voor onderweg. Deze ziet er heel praktisch en mooi uit. Interessant!

Comments are closed.