In één nacht van single naar ANWB-stelletje?

Tegenwoordig hoef je de tv maar aan te zetten en je valt middenin een datingshow. Of je swipet je het ongans op je telefoon. Ben jij een outdoorliefhebber en op zoek naar een nieuwe liefde? Ga dan een nachtje wildkamperen met je potentiële nieuwe partner en wie weet is dat het begin van veel romantische buitenavonturen!

Wildkampeerders is een dating- en avonturenshow, mogelijk gemaakt door de ANWB. Inderdaad, die bekende organisatie waar je als koppel in no-time in dezelfde fleecetrui gaat lopen. Wie wil dat nou niet?

Waar je heen gaat is een verrassing, maar het is sowieso een mooie bestemming in Nederland

Kampeerspullen mee, mooi plekje zoeken en op pad!

Speeddaten is uit, vertragen is in. Daarom gaan vrijgezellen in Wildkampeerders 24 uur lang op date. Je gaat naar een hyperromantisch plekje ergens in ons mooie Nederland en heb de kans om elkaar echt goed te leren kennen. En voor je het weet ben je elk weekend in een tent te vinden.

Of niet natuurlijk, en blijkt dat jullie wel dol op elkaar zijn, maar minder op kamperen. Geen probleem, boek je daarna gewoon samen een andere vakantie!

Doe mee aan Wildkampeerders

Is dit avontuur je op het lijf geschreven? Aanmelden dan! Alle singles tussen de 16 en 99 jaar kunnen meedoen en het maakt niet uit of je bijna doorlopend in een tent te vinden bent, of er nog nooit eentje hebt opgezet. Let op: aanmelden kan tot 5 maart 2022 via de website van de ANWB.

Meld je aan via de website van de ANWB.

Foto’s: Pexels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *