Lees hier alles over de bijzondere Nationale Parken in Nederland


 

In één nacht van single naar ANWB-stelletje?

Tegenwoordig hoef je de tv maar aan te zetten en je valt middenin een datingshow. Of je swipet je het ongans op je telefoon. Ben jij een outdoorliefhebber en op zoek naar een nieuwe liefde? Ga dan een nachtje wildkamperen met je potentiële nieuwe partner en wie weet is dat het begin van veel romantische buitenavonturen!

Wildkampeerders is een dating- en avonturenshow, mogelijk gemaakt door de ANWB. Inderdaad, die bekende organisatie waar je als koppel in no-time in dezelfde fleecetrui gaat lopen. Wie wil dat nou niet?

Waar je heen gaat is een verrassing, maar het is sowieso een mooie bestemming in Nederland

Kampeerspullen mee, mooi plekje zoeken en op pad!

Speeddaten is uit, vertragen is in. Daarom gaan vrijgezellen in Wildkampeerders 24 uur lang op date. Je gaat naar een hyperromantisch plekje ergens in ons mooie Nederland en heb de kans om elkaar echt goed te leren kennen. En voor je het weet ben je elk weekend in een tent te vinden.

Of niet natuurlijk, en blijkt dat jullie wel dol op elkaar zijn, maar minder op kamperen. Geen probleem, boek je daarna gewoon samen een andere vakantie!

Doe mee aan Wildkampeerders

Is dit avontuur je op het lijf geschreven? Aanmelden dan! Alle singles tussen de 16 en 99 jaar kunnen meedoen en het maakt niet uit of je bijna doorlopend in een tent te vinden bent, of er nog nooit eentje hebt opgezet. Let op: aanmelden kan tot 5 maart 2022 via de website van de ANWB.

Meld je aan via de website van de ANWB.

Foto’s: Pexels

 

Sea to Summit

Sea to Summit Outdoor Gear

Waar je ook heen gaat en of je gaat wandelen, fietsen, roeien, zeilen, of wat dan ook: je wilt slimme en kwalitatief hoogstaande producten, makkelijk mee te nemen en licht van gewicht. Of het nou gaat om slaapzakken en slaapmatten, kookgerei voor je kampeerkeuken, tenten, tassen of andere artikelen. Sea to Summit is een merk waarbij je zeker weet dat je goed zit. Lees meer

Veluwe

Ontdek de veelzijdige Veluwe

Van uitgestrekte bossen, middeleeuwse vestingstadjes, tot de leukste dagattracties; voor iedereen valt er wat te beleven op de Veluwe. Volgens velen hét mooiste natuurgebied van Nederland. Hier ontdek je prachtige heidevelden, zandvlaktes, rivieren en bossen. Stuk voor stuk gebieden die je na een bezoek lang bij blijven.

Lees meer

Nationale Parken

De Nederlandse Nationale Parken zijn prachtig

De nationale parken vertellen het bijzondere verhaal van de Nederlandse natuur. Er zijn maar weinig plekken in de wereld waar de natuur op korte afstand zo divers is. Nergens is de interactie tussen water en land en tussen natuur en mens zo duidelijk aanwezig en inventief aangepakt als hier. Beleef het zelf. Voel je welkom in onze unieke natuur.

Lees meer