Lees hier alles over de bijzondere Nationale Parken in Nederland


 

NATUURFOTO-WEDSTRIJD | Win Hanne Tersmette’s boek #GAAN

Door Edwin Hagenouw, hoofdredacteur Reisschrijvers Media

Een leven op Netflix dat is ook niet alles. Met deze woorden begint de video waarin Hanne Tersmette haar eerste boek #GAAN aankondigde op Youtube. En hoe ongelooflijk waar zijn deze woorden in een wereld die aan elkaar hangt en alleen nog lijkt te kunnen blijven draaien door de digitale en technische hulp- en genotsmiddelen. Hoeveel mensen nemen nog de tijd om genieten van de stilte, de ongereptheid en puurheid van de natuur. Bekijk hieronder de video waarin Hanne haar boek presenteert.

Ondertussen is ze woordvoerder van de Vogelbescherming en zal Hanne binnenkort haar verhalen delen met de lezers van OutdoorDichtbij. We zijn blij en trots deze waardevolle en bijzonder inspirerende nieuwe reporter in ons team te mogen verwelkomen.

Je hoofd volledig leeg maken

Trek een paar stevige schoenen aan en vul je rugzak met een drinkfles en wat notenrepen en ga de natuur in. Gewoon lopen, alleen of met z’n tweeën, je hoofd volledig leeg maken en verrast worden door de schoonheid die we anders zo gemakkelijk vergeten te waarderen. Hoeveel rust geeft het als je even niet bezig hoeft te zijn met het aantal likes op je nieuwe Instagramfoto of die interessante nieuwe LinkedIn-vrienden.

Hanne is nieuwsgierig, enthousiast en sportief, en neemt je in haar boek mee naar haar favoriete natuurgebieden. Alles wordt leuker als je er meer van weet en dat is ook zo in de natuur. Welke dieren kun je verwachten per gebied, hoe kun je ze spotten, op welke planten moet je letten en waar vind je de mooiste paddenstoelen?


Fotowedstrijd | De mooiste natuurfoto van Nederland en België

Maak jij mooie natuurfoto’s? Doe dan mee met onze Outdoordichtbij Fotowedstrijd. De winnaar, de maker van de foto met de meeste stemmen ontvangt het geweldige boek #GAAN van Hanne Tersmette. Alleen foto’s gemaakt in Nederland of België, in de maand februari 2021, kunnen meedoen. Succes en veel mooie fotografie-uren gewenst!

Hoe voeg ik mijn foto’s toe? Klik hieronder op de “Upload” knop. Geef je foto een naam bij “Photo name” en voeg je e-mailadres toe (dan kunnen we je berichten als je hebt gewonnen). Onder “Select file” klik je op “kies bestand” en selecteer je de foto op je computer. Tot slot klik je op “Upload”.

Je foto mag niet groter zijn dan 4MB. We verzoeken je foto’s te uploaden met bestandsformaat kleiner dan 1MB. Zie je je foto’s niet gelijk? Misschien moet je dan de pagina een keer verversen. Natuurlijk mag je al je vrienden en familie oproepen om op jouw mooiste foto te stemmen.


Alleen foto’s genomen in Nederland of België in de periode van 1 t/m 28 februari 2021 kunnen deelnemen.
Stemmen kan t/m 5 maart 2021

Hoe stem ik? Klik op de afbeeldingen om ze in volle schoonheid te zien. Je favoriete foto geef je een stem door op het hartje te klikken.  Je kunt deze foto eventueel ook delen op Facebook, Pinterest en Twitter. Op die manier support je jouw favoriete foto extra. Bedankt voor het meedoen. Je kunt elke dag opnieuw stemmen op je favoriete drie foto’s.


DEZE FOTOWEDSTRIJD IS AFGELOPEN. DE WINNAAR IS LIA MAASKANT UIT STRIJEN. DOE OOK MEE MET ONZE ANDERE FOTOWEDSTRIJDEN EN WIN-ACTIES


2 Reactie op “NATUURFOTO-WEDSTRIJD | Win Hanne Tersmette’s boek #GAAN”

 • Angelique Mol
  28 februari 2021 at 16:40

  Hallo,

  Een vraag,had 2 weken geleden foto’s ingeleverd voor een fotowedstrijd en krijg vandaag een mail dat het foto’s zijn die niet goed zijn. Misschien wel handig bij te zetten waarom niet.
  Te weinig pixels ofzo. Foto’s zijn vanuit LR geëxporteerd.

  • Edwin Hagenouw
   1 maart 2021 at 07:37

   Klopt, dat was een foutje van het systeem (dat nieuw is voor ons).
   De wedstrijd en alle foto’s (634 stuks) zijn verwijderd omdat de wedstrijd is afgelopen.
   Je had daarvan geen mail moeten ontvangen. Onze excuses daarvoor.

   Doe je ook mee met de nieuwe fotowedstrijden van Outdoordichtbij.nl en Mountainreporters.com?

   Groet, Edwin

Comments are closed.

 

Sea to Summit

Sea to Summit Outdoor Gear

Waar je ook heen gaat en of je gaat wandelen, fietsen, roeien, zeilen, of wat dan ook: je wilt slimme en kwalitatief hoogstaande producten, makkelijk mee te nemen en licht van gewicht. Of het nou gaat om slaapzakken en slaapmatten, kookgerei voor je kampeerkeuken, tenten, tassen of andere artikelen. Sea to Summit is een merk waarbij je zeker weet dat je goed zit. Lees meer

Veluwe

Ontdek de veelzijdige Veluwe

Van uitgestrekte bossen, middeleeuwse vestingstadjes, tot de leukste dagattracties; voor iedereen valt er wat te beleven op de Veluwe. Volgens velen hét mooiste natuurgebied van Nederland. Hier ontdek je prachtige heidevelden, zandvlaktes, rivieren en bossen. Stuk voor stuk gebieden die je na een bezoek lang bij blijven.

Lees meer

Nationale Parken

De Nederlandse Nationale Parken zijn prachtig

De nationale parken vertellen het bijzondere verhaal van de Nederlandse natuur. Er zijn maar weinig plekken in de wereld waar de natuur op korte afstand zo divers is. Nergens is de interactie tussen water en land en tussen natuur en mens zo duidelijk aanwezig en inventief aangepakt als hier. Beleef het zelf. Voel je welkom in onze unieke natuur.

Lees meer