Hou je van hiken en ben je toe aan nieuwe schoenen? Voor wandelingen door duinen en over het strand, maar ook door bossen en door bergen is de Hanwag Blueridge bijzonder geschikt. Deze multifunctionele en lichtgewicht wandelschoen is er in een lage en een halfhoge variant. Uitglijden gebeurt niet, want de terra grip pro buitenzool geeft perfecte grip.

In de Hanwag Blueridge zie je meer dan ooit de kernwaarden van HANWAG terug. De hoge kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid met innovatieve technische kenmerken, en natuurlijk het gebruik van gerecyclede en duurzame materialen staan als een paal boven water.

Er is een uitvoering voor dames en eentje voor heren, en beide modellen zijn ook in een lederen variant beschikbaar. Lees snel verder of dit ook jouw perfecte nieuwe wandelschoen is.

De Hanwag Blueridge is er voor dames en heren

Duurzaamheid is belangrijk

Hanwag stelt: Leave nothing but footprints. Daar zijn wij het natuurlijk helemaal mee eens. Letterlijk, want de natuur is te mooi om er onzorgvuldig mee om te gaan. Maar Hanwag gaat verder, en wil met alle producten bijdragen aan een duurzame toekomst. Zo is de Blueridge volledig gemaakt in Europa en komen daar ook alle materialen vandaan.

Heerlijk wandelen op je nieuwe schoenen

Hanwag gebruikt grondstoffen uit Europa

Natuurlijk worden de allerbeste grondstoffen gebruikt voor jouw paar nieuwe schoenen. De leren voering komt uit Kroatië, de buitenzool uit Italië en het volledig PFC-vrije EcoShell membraan wordt geproduceerd in Duitsland. Met dit membraan wordt lichaamsvocht door verdamping naar buiten afgegeven en hou je heerlijk droge voeten!

Leave nothing but footprints

Dit zijn de voordelen van Hanwag Blueridge

Om een goede keuze te kunnen maken zetten we alle unieke eigenschappen nog even voor je op een rij.

  • Hydrofiel, PFC-vrij ‘EcoShell’ PU-membraan in robuust 3-laags laminaat, waardoor je droge voeten houdt
  • Dempende en stabiliserende tussenzool met unieke 3D-constructie
  • Materiaalcombinatie van hoogwaardig Perwanger bovenleer met 100% gerecycled textiel
  • Gerecyclede materialen gecertificeerd door de ‘Global Recycling Standard’
  • Volledig ‘Made in Europe’
  • Terragrip loopzool met 4 mm profieldiepte, grote noppen met breed contactoppervlak

Bos of strand, je loopt heerlijk op Hanwag Blueridge

Lees meer over de Hanwag Blueridge

Wil je meer weten over deze schoenen, of direct bestellen? Kijk dan even op de website van Hanwag. De adviesprijs voor de Blueridge ES / Blueridge Lady ES is €189,95 en voor de Blueridge Low ES / Blueridge Low Lady ES €169,95.

Bekijk alle modellen van de Hanwag Blueridge collectie

Over Hanwag

Hanwag bestaat sinds 1921 en staat voor traditioneel Beiers handwerk in combinatie met technische expertise en continue innovatie. Sinds de oprichting worden berg- en wandelschoenen van de hoogste kwaliteit geproduceerd in de hoofdvestiging in Vierkirchen, vlakbij München.

Met een sterke focus op de perfecte pasvorm, robuustheid en de verwerking van de beste materialen zijn alle producten „Made in Europe“.