WIN-ACTIE | Win een warme outdoor-trui van Royal Robbins

Door Edwin Hagenouw | fan van Royal Robbins

Royal Robbins en zijn vrouw Liz waren bekende Amerikaanse rotsklimmers in de jaren ’60. Samen ontwikkelden zij een passie voor klimmen en trekken in een tijd waar de kleding voor outdoorliefhebbers nog bestond uit een afgeknipte spijkerbroek en een oude blouse. Uit de behoefte aan stevige, ademende en flexibele kleding begonnen zij het merk met een enkele short. Vanuit de overheersende gedachte dat het kledingstuk de hele dag door gedragen moet kunnen worden, volgde al gauw meer.

Royal Robbins ©MartinOlson

De kleding van Royal Robbins is veelzijdig, droogt snel en is voorzien van praktische zakken zodat je alles gemakkelijk bij je kunt dragen. Het zijn esthetische, tijdloze items geïnspireerd op de natuur in al zijn facetten.

Royal Robbins ©MartinOlson

Door het lichte gewicht, de kreukvrije materialen en uv-bescherming zijn de kledingstukken perfect om mee te nemen op reis. Te dragen tijdens een trek- of klimtocht, maar ook in het dagelijks leven op het werk en in de vrije tijd.

Duurzaamheid

Royal Robbins: “We zetten ons in om onze uitstoot waar mogelijk te verminderen en werken samen met partners die zich bewust zijn van hun ecologische voetafdruk. Als onderdeel van onze toewijding compenseren we onze onvermijdelijke CO2-uitstoot van productverzendingen, reizen, woon-werkverkeer van personeel, energieverbruik en evenementen door middel van investeringen in Gold Standard-projecten.

Royal Robbins ©MartinOlson

Door te investeren in deze projecten weten we zeker dat de compensatieprojecten die we financieren milieu-integriteit hebben en duurzame ontwikkeling ondersteunen.”

Mijn favoriet: de All Seasons Merino Thermal

Een van mijn favoriete kledingstukken uit de collectie van Royal Robbins is de All Seasons Merino Thermal. Deze warme, gebreide trui haalt de kou uit je winteractiviteiten. Deze warmhouder is gemaakt van een mix van merino-wol en katoen. Hierdoor blijf je warm op een natuurlijke manier.

De trui is daarnaast ook nog eens duurzaam en comfortabel en zacht om te dragen. Echt een kledingstuk voor de stoere outdoorman van nu. De winkelprijs van deze trui is € 129,95.

Wil jij deze über-stoere trui winnen?

Doen dan mee met deze win-actie van Royal Robbins en Outdoordichtbij. Om kans te maken op deze trui hoef je alleen maar deze drie stappen te doorlopen. Deze win-actie heeft een looptijd tot en met 4 januari 2021. De winnaar zullen we bekend maken via outdoordichtbij.nl en onze Facebookpagina.

DOE MEE!

 1. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Royal Robbins: klik hier
 2. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Outdoordichtbij: klik hier 
 3. Like onze Outdoordichtbij pagina op Facebook
Royal Robbins ©MartinOlson


Bekijk hier de stoere collectie van Royal Robbins


Royal Robbins  – 50 years of adventure

8 Reactie op “WIN-ACTIE | Win een warme outdoor-trui van Royal Robbins”

 • Aniek
  6 december 2020 at 17:35

  Leuke actie! De link naar royal robbins werkt niet. Kan op de site ook niet vinden waar ik me kan aanmelden voor de nieuwsbrief

 • Mark
  7 december 2020 at 05:37

  Super ik doe mee heerlijk een warme trui waarin je gezien mag worden.

 • Diny Gijsberts
  9 december 2020 at 15:53

  GRAAG voor mijn zoon met een autismespectrumstoornis die als orderpicker en heftruckchauffeur bij Vivara in Venray werkt !

 • Gilles Verleye
  10 december 2020 at 12:25

  Warme winters in zo een lekkere trui. Ik ben een echte truienfan. Hopelijk jaren draagplezier…

 • Marlies
  12 december 2020 at 07:35

  Ja doe heel graag mee voor mijn man! hij zoekt nog een perfecte trui! dit lijkt mij wel de juiste 🙂

 • Bourdeaux Ruben
  13 december 2020 at 01:50

  Prachtige foto’s van de Faeroer-eilanden. Doet een beetje Ijslands aan, maar de fjorden zijn hier nog meer uitgesproken steil. Soit, meegedaan dus!

 • m chen
  18 december 2020 at 13:34

  Heerlijk warme trui, ik doe mee!

Comments are closed.