Bekijk hier alle natuurhuisjes!


 

Rab en Lowe Alpine doneren 25% van het Reparatiecentrum aan Green Friday

Het is je vast niet ontgaan. Op 26 november is het Black Friday, traditioneel de dag dat veel bedrijven megakortingen geven om nog wat extra verkopen te genereren. Maar inmiddels zijn er ook tegengeluiden, want wilden we niet juist consuminderen? Daarom doneren Rab en Lowe Alpine 25% van de verkoop in de Europese servicecentra aan EOCA Green Friday Fundraiser. En niet slechts één dag, maar de opbrengst van 29 november tot 31 december wordt gedoneerd, naast een donatie van uitrusting aan Outdoor Gear For Good!

Pas geopend: Service- en Reparatiecentrum van Equip in Leusden

Je hoeft je kapotte of vlekkerige kleding van Rab niet meer weg te gooien! Ga naar het nieuwe Europese Service- en Reparatiecentrum in ons eigen Leusden, want daar kun je je kleding en gear laten repareren en wassen. Goedkoper én duurzamer!

Dit past in de doelstelling van Rab en Lowe Alpine om de CO2-uitstoot van het bedrijf drastisch te verminderen en tegen 2030 Net Zero te bereiken. Het servicecentrum biedt reparatie- en wasservice voor waterdichte jassen en GORE-TEX artikelen, donzen artikelen, slaapzakken en rugzakken.

Minder in plaats van meer verkopen

In navolging van het succes van de Earth Day-inzamelingsactie in april en om tegenwicht te bieden in de klimaatcrisis houdt EOCA hun online inzamelingsactie op en rond Green (Black) Friday, om geld in te zamelen voor urgente natuurbeschermingsprojecten.

Ook doneert Lowe Alpine aan Outdoor Gear For Good. Dit is een non-profitorganisatie die geretourneerde of herstelbare artikelen inzamelt voor verkoop en om te voorkomen dat ze op de vuilnisbelt belanden. De opbrengst van de verkoop van deze producten gaat naar EOCA. European Outdoor Conservation Association (EOCA) is een groep bedrijven in de Europese outdoor-industrie die geld inzamelen voor directe projecten voor natuurbehoud over de hele wereld. In 15 jaar ​​heeft EOCA 152 projecten ondersteund voor een bedrag van meer dan € 4 miljoen.


Lees meer over Rab en Lowe Alpine van Equip Outdoor Technologies Ltd.


 

Hanwag 100

Hanwag Blueridge wandelschoenen

Modern, licht en multifunctioneel. Een veelzijdige wandelschoen boordevol innovatieve duurzaamheidskenmerken. Zoals het gebruik van hoogwaardig Perwanger bovenleer en het naar `Global Recycling Standard´ 100% gerecyclede textiel in het bovenwerk en het PFC-vrije waterdichte Eco-shell membraan.

Lees meer

Natuurhuisje

Verblijf in een natuurhuisje

Maak een ontdekkingstocht door uitgestrekte weilanden, glooiende heuvels en sprookjesachtige bossen. Geniet van een mooie wandeling, fiets het avontuur tegemoet of ontspan met een goed boek. Beleef de natuur op de manier die bij jou past en ga eropuit..

Lees meer