Lees hier alles over de bijzondere Nationale Parken in Nederland


 

Rab en Lowe Alpine doneren 25% van het Reparatiecentrum aan Green Friday

Het is je vast niet ontgaan. Op 26 november is het Black Friday, traditioneel de dag dat veel bedrijven megakortingen geven om nog wat extra verkopen te genereren. Maar inmiddels zijn er ook tegengeluiden, want wilden we niet juist consuminderen? Daarom doneren Rab en Lowe Alpine 25% van de verkoop in de Europese servicecentra aan EOCA Green Friday Fundraiser. En niet slechts één dag, maar de opbrengst van 29 november tot 31 december wordt gedoneerd, naast een donatie van uitrusting aan Outdoor Gear For Good!

Pas geopend: Service- en Reparatiecentrum van Equip in Leusden

Je hoeft je kapotte of vlekkerige kleding van Rab niet meer weg te gooien! Ga naar het nieuwe Europese Service- en Reparatiecentrum in ons eigen Leusden, want daar kun je je kleding en gear laten repareren en wassen. Goedkoper én duurzamer!

Dit past in de doelstelling van Rab en Lowe Alpine om de CO2-uitstoot van het bedrijf drastisch te verminderen en tegen 2030 Net Zero te bereiken. Het servicecentrum biedt reparatie- en wasservice voor waterdichte jassen en GORE-TEX artikelen, donzen artikelen, slaapzakken en rugzakken.

Minder in plaats van meer verkopen

In navolging van het succes van de Earth Day-inzamelingsactie in april en om tegenwicht te bieden in de klimaatcrisis houdt EOCA hun online inzamelingsactie op en rond Green (Black) Friday, om geld in te zamelen voor urgente natuurbeschermingsprojecten.

Ook doneert Lowe Alpine aan Outdoor Gear For Good. Dit is een non-profitorganisatie die geretourneerde of herstelbare artikelen inzamelt voor verkoop en om te voorkomen dat ze op de vuilnisbelt belanden. De opbrengst van de verkoop van deze producten gaat naar EOCA. European Outdoor Conservation Association (EOCA) is een groep bedrijven in de Europese outdoor-industrie die geld inzamelen voor directe projecten voor natuurbehoud over de hele wereld. In 15 jaar ​​heeft EOCA 152 projecten ondersteund voor een bedrag van meer dan € 4 miljoen.


Lees meer over Rab en Lowe Alpine van Equip Outdoor Technologies Ltd.


 

Sea to Summit

Sea to Summit Outdoor Gear

Waar je ook heen gaat en of je gaat wandelen, fietsen, roeien, zeilen, of wat dan ook: je wilt slimme en kwalitatief hoogstaande producten, makkelijk mee te nemen en licht van gewicht. Of het nou gaat om slaapzakken en slaapmatten, kookgerei voor je kampeerkeuken, tenten, tassen of andere artikelen. Sea to Summit is een merk waarbij je zeker weet dat je goed zit. Lees meer

Veluwe

Ontdek de veelzijdige Veluwe

Van uitgestrekte bossen, middeleeuwse vestingstadjes, tot de leukste dagattracties; voor iedereen valt er wat te beleven op de Veluwe. Volgens velen hét mooiste natuurgebied van Nederland. Hier ontdek je prachtige heidevelden, zandvlaktes, rivieren en bossen. Stuk voor stuk gebieden die je na een bezoek lang bij blijven.

Lees meer

Nationale Parken

De Nederlandse Nationale Parken zijn prachtig

De nationale parken vertellen het bijzondere verhaal van de Nederlandse natuur. Er zijn maar weinig plekken in de wereld waar de natuur op korte afstand zo divers is. Nergens is de interactie tussen water en land en tussen natuur en mens zo duidelijk aanwezig en inventief aangepakt als hier. Beleef het zelf. Voel je welkom in onze unieke natuur.

Lees meer