Bekijk hier alle natuurhuisjes!


 

Een nieuw boek voor iedereen die houdt van mooie hotels, heerlijk eten, inspirerende verhalen en prachtige fotografie.

We mogen weer! Lekker naar buiten en jezelf onderdompelen in de warmte van een bijzonder hotel mét een heel goed restaurant. Denk aan tables d’hôte, gastrofarms, sterrenzaken en landkeukens. Actrice Judith Noyons heeft een adresboekje vol van dit soort adressen. Speciaal voor haar boek bezocht ze de allermooiste nogmaals. 

Hotels met een geweldig restaurant en topkeukens waar met liefde wordt gekookt, geweldige boerderijen waar je helemaal in de watten wordt gelegd. Zoveel mogelijk biologisch en samen met lokale, duurzame ondernemers. Dit boek staat vol interviews met gepassioneerde eigenaars en chef-koks, recepten voor thuis, adressen van brouwerijen, pluktuinen, boerderijwinkels, wijngaarden en veel meer. Zodat je de volgende dag na het ontbijt op pad kunt in de omgeving.

Al deze adressen vind je in het boek Goed eten, lekker slapen – Bijzondere hotels en B&B’s met een fantastisch restaurant. 

Win-actie

Als lezer van OutdoorDichtbij maak je nu kans dit super leuke boek te winnen. Om mee te doen aan deze win-actie doorloop je de onderstaande stappen. Einddatum: 1 maart 2022.

Waar ligt Balgzand?


Door mee te doen aan deze win-actie ga je akkoord met onze actievoorwaarden. Je mailadres zal gedurende of na afloop van de win-actie worden toegevoegd aan het bestand met onze nieuwsbrief-abonnees.

 

Hanwag 100

Hanwag Blueridge wandelschoenen

Modern, licht en multifunctioneel. Een veelzijdige wandelschoen boordevol innovatieve duurzaamheidskenmerken. Zoals het gebruik van hoogwaardig Perwanger bovenleer en het naar `Global Recycling Standard´ 100% gerecyclede textiel in het bovenwerk en het PFC-vrije waterdichte Eco-shell membraan.

Lees meer

Natuurhuisje

Verblijf in een natuurhuisje

Maak een ontdekkingstocht door uitgestrekte weilanden, glooiende heuvels en sprookjesachtige bossen. Geniet van een mooie wandeling, fiets het avontuur tegemoet of ontspan met een goed boek. Beleef de natuur op de manier die bij jou past en ga eropuit..

Lees meer