Lees hier alles over de bijzondere Nationale Parken in Nederland


 

Een nieuw boek voor iedereen die houdt van mooie hotels, heerlijk eten, inspirerende verhalen en prachtige fotografie.

We mogen weer! Lekker naar buiten en jezelf onderdompelen in de warmte van een bijzonder hotel mét een heel goed restaurant. Denk aan tables d’hôte, gastrofarms, sterrenzaken en landkeukens. Actrice Judith Noyons heeft een adresboekje vol van dit soort adressen. Speciaal voor haar boek bezocht ze de allermooiste nogmaals. 

Hotels met een geweldig restaurant en topkeukens waar met liefde wordt gekookt, geweldige boerderijen waar je helemaal in de watten wordt gelegd. Zoveel mogelijk biologisch en samen met lokale, duurzame ondernemers. Dit boek staat vol interviews met gepassioneerde eigenaars en chef-koks, recepten voor thuis, adressen van brouwerijen, pluktuinen, boerderijwinkels, wijngaarden en veel meer. Zodat je de volgende dag na het ontbijt op pad kunt in de omgeving.

Al deze adressen vind je in het boek Goed eten, lekker slapen – Bijzondere hotels en B&B’s met een fantastisch restaurant. 

Win-actie

Als lezer van OutdoorDichtbij maak je nu kans dit super leuke boek te winnen. Om mee te doen aan deze win-actie doorloop je de onderstaande stappen. Einddatum: 1 maart 2022.

Waar ligt Balgzand?


Door mee te doen aan deze win-actie ga je akkoord met onze actievoorwaarden. Je mailadres zal gedurende of na afloop van de win-actie worden toegevoegd aan het bestand met onze nieuwsbrief-abonnees.

 

Sea to Summit

Sea to Summit Outdoor Gear

Waar je ook heen gaat en of je gaat wandelen, fietsen, roeien, zeilen, of wat dan ook: je wilt slimme en kwalitatief hoogstaande producten, makkelijk mee te nemen en licht van gewicht. Of het nou gaat om slaapzakken en slaapmatten, kookgerei voor je kampeerkeuken, tenten, tassen of andere artikelen. Sea to Summit is een merk waarbij je zeker weet dat je goed zit. Lees meer

Veluwe

Ontdek de veelzijdige Veluwe

Van uitgestrekte bossen, middeleeuwse vestingstadjes, tot de leukste dagattracties; voor iedereen valt er wat te beleven op de Veluwe. Volgens velen hét mooiste natuurgebied van Nederland. Hier ontdek je prachtige heidevelden, zandvlaktes, rivieren en bossen. Stuk voor stuk gebieden die je na een bezoek lang bij blijven.

Lees meer

Nationale Parken

De Nederlandse Nationale Parken zijn prachtig

De nationale parken vertellen het bijzondere verhaal van de Nederlandse natuur. Er zijn maar weinig plekken in de wereld waar de natuur op korte afstand zo divers is. Nergens is de interactie tussen water en land en tussen natuur en mens zo duidelijk aanwezig en inventief aangepakt als hier. Beleef het zelf. Voel je welkom in onze unieke natuur.

Lees meer