Bekijk hier alle natuurhuisjes!


 

Wandelen in Gelderse landschappen in de coronatijd

Door Edwin Hagenouw

Het zijn bijzondere tijden. De coronaverhalen domineren het nieuws en ons leven. Een maand of twee geleden konden we nog ongestoord reizen, uit eten gaan en festivals bezoeken. Nu leven we in een 1,5 meter maatschappij en dat is wennen voor reislustige en actieve natuurliefhebbers. Gelukkig is het hoofdkantoor van Reisschrijvers Media gevestigd in het landelijk gelegen Heelsum in de provincie Gelderland.

Regelmatig trekken we, na een dag werken of in het weekend, erop uit om de omgeving te verkennen. Natuurlijk gaat de camera mee en schieten we zo nu en dan mooie plaatjes om met jullie te delen op Outdoordichtbij.nl.

Gelderland, omgeving Heelsum. Foto: Edwin Hagenouw

 

Hanwag 100

Hanwag Blueridge wandelschoenen

Modern, licht en multifunctioneel. Een veelzijdige wandelschoen boordevol innovatieve duurzaamheidskenmerken. Zoals het gebruik van hoogwaardig Perwanger bovenleer en het naar `Global Recycling Standard´ 100% gerecyclede textiel in het bovenwerk en het PFC-vrije waterdichte Eco-shell membraan.

Lees meer

Natuurhuisje

Verblijf in een natuurhuisje

Maak een ontdekkingstocht door uitgestrekte weilanden, glooiende heuvels en sprookjesachtige bossen. Geniet van een mooie wandeling, fiets het avontuur tegemoet of ontspan met een goed boek. Beleef de natuur op de manier die bij jou past en ga eropuit..

Lees meer