Lees hier alles over de bijzondere Nationale Parken in Nederland


 

Wandelen in Gelderse landschappen in de coronatijd

Door Edwin Hagenouw

Het zijn bijzondere tijden. De coronaverhalen domineren het nieuws en ons leven. Een maand of twee geleden konden we nog ongestoord reizen, uit eten gaan en festivals bezoeken. Nu leven we in een 1,5 meter maatschappij en dat is wennen voor reislustige en actieve natuurliefhebbers. Gelukkig is het hoofdkantoor van Reisschrijvers Media gevestigd in het landelijk gelegen Heelsum in de provincie Gelderland.

Regelmatig trekken we, na een dag werken of in het weekend, erop uit om de omgeving te verkennen. Natuurlijk gaat de camera mee en schieten we zo nu en dan mooie plaatjes om met jullie te delen op Outdoordichtbij.nl.

Gelderland, omgeving Heelsum. Foto: Edwin Hagenouw

 

Sea to Summit

Sea to Summit Outdoor Gear

Waar je ook heen gaat en of je gaat wandelen, fietsen, roeien, zeilen, of wat dan ook: je wilt slimme en kwalitatief hoogstaande producten, makkelijk mee te nemen en licht van gewicht. Of het nou gaat om slaapzakken en slaapmatten, kookgerei voor je kampeerkeuken, tenten, tassen of andere artikelen. Sea to Summit is een merk waarbij je zeker weet dat je goed zit. Lees meer

Veluwe

Ontdek de veelzijdige Veluwe

Van uitgestrekte bossen, middeleeuwse vestingstadjes, tot de leukste dagattracties; voor iedereen valt er wat te beleven op de Veluwe. Volgens velen hét mooiste natuurgebied van Nederland. Hier ontdek je prachtige heidevelden, zandvlaktes, rivieren en bossen. Stuk voor stuk gebieden die je na een bezoek lang bij blijven.

Lees meer

Nationale Parken

De Nederlandse Nationale Parken zijn prachtig

De nationale parken vertellen het bijzondere verhaal van de Nederlandse natuur. Er zijn maar weinig plekken in de wereld waar de natuur op korte afstand zo divers is. Nergens is de interactie tussen water en land en tussen natuur en mens zo duidelijk aanwezig en inventief aangepakt als hier. Beleef het zelf. Voel je welkom in onze unieke natuur.

Lees meer