Bekijk hier alle natuurhuisjes!


 

Het is vandaag 7 december 2021. We hebben Sinterklaas net achter de rug en zijn ons aan het klaarmaken op Kerst. Velen van ons kijken ondertussen echt uit naar weer eens een echte wintersport in de Alpen, Scandinavië of overzees. Het lijkt erop dat we de strengste reisbeperkingen binnenkort achter ons kunnen laten. Tijd om vol goede moed vooruit te kijken en te genieten van het heden. Vandaag lukt dat extra goed door het laagje sneeuw dat afgelopen nacht neerdaalde.

Dat betekende voor ons vroeg uit de veren om een adembenemend mooie zonsopkomst mee te maken. Kon ik gelijk testen hoe goed de camera van mijn splinternieuwe iPhone 13 Pro is. Hieronder zie je een kort fotoverslag van een wandeling door de natuur in Heelsum en Renkum. Dit is het meest zuidelijke punt van de Veluwe. Waar was jij vanochtend?

 

Hanwag 100

Hanwag Blueridge wandelschoenen

Modern, licht en multifunctioneel. Een veelzijdige wandelschoen boordevol innovatieve duurzaamheidskenmerken. Zoals het gebruik van hoogwaardig Perwanger bovenleer en het naar `Global Recycling Standard´ 100% gerecyclede textiel in het bovenwerk en het PFC-vrije waterdichte Eco-shell membraan.

Lees meer

Natuurhuisje

Verblijf in een natuurhuisje

Maak een ontdekkingstocht door uitgestrekte weilanden, glooiende heuvels en sprookjesachtige bossen. Geniet van een mooie wandeling, fiets het avontuur tegemoet of ontspan met een goed boek. Beleef de natuur op de manier die bij jou past en ga eropuit..

Lees meer