Bekijk hier alle natuurhuisjes!


 

Next level film kijken in de uitbundige natuur van de Biesbosch

Door Edwin Hagenouw

De ANWB organiseert dit jaar drie unieke outdoor events op bijzondere locaties door Nederland. Het zomerprogramma werd op zaterdag 18 juli succesvol afgetrapt met ‘Het Nachtcollege’. Op zaterdag 22 augustus 2020 is het tijd voor het tweede event: de Biesbosch Bios. Een avond genieten van een Nederlandse natuurfilm onder de sterrenhemel én middenin de Biesbosch. Met ANWB ‘In het Wild’ wil de ANWB laten zien hoe mooi de Nederlandse natuur is. Aanmelden kan via de website van de ANWB. Ticketprijs bedraagt €7,50,- per persoon en de gehele ticket-opbrengst wordt gedoneerd aan het Nationaal Park de Biesbosch.

Anwb rijdende winkel
De Rijdende Winkel van d ANWB

De Nederlandse natuur is allesbehalve saai, en op vakantie gaan in eigen land al helemaal niet! De ANWB neemt je iedere derde zaterdag van de maand mee de natuur in en geeft je de kans om unieke outdoor events op uitzonderlijke locaties in de Nederlandse natuur bij te wonen. Vanzelfsprekend is ook de Rijdende Winkel aanwezig.

 Biesbosch Bios

Een avondje film kijken in de buitenlucht is niet iets nieuws, maar een avondje genieten van een mooie natuurfilm middenin in de Biesbosch is natuurlijk wel next level! Op 22 augustus kun je deze van je bucketlist afstrepen, want de ANWB reserveert in augustus een plek voor 200 personen (geheel corona-proof) in het hart van de Biesbosch.

De locatie wordt omgetovert tot een ware buitenbioscoop: de Biesbosch Bios. Tijdens deze bijzondere avond kijk je op een gigantisch doek van 10×5 meter naar de Nederlandse natuurfilm ‘Holland, Natuur in Delta’ (2015, Mark Verkerk).

ANWB

Uiteraard is een bioscoopavond niet compleet zonder een overvloed aan natuur-geïnspireerde drankjes en snacks. Om de natuur die avond niet te veel tot last te zijn, krijgt iedereen een silent disco-koptelefoon om op die manier de kwaliteit van het geluid te kunnen waarborgen. Ticketprijs bedraagt €7,50,- per persoon en de gehele ticket-opbrengst wordt gedoneerd aan het Nationaal Park de Biesbosch. Aanmelden kan via anwb.nl/retail

Coronamaatregelen

Om de huidige coronamaatregelen te waarborgen, krijgt iedereen bij binnenkomst een aantal vragen over zijn/haar gezondheid en wordt iedereen verzocht de handen te desinfecteren. Verder zijn er speciale looproutes aangebracht op het terrein, zijn alle zitplekken op 1,5 meter, wordt men middels signing geattendeerd op het opvolgen van de 1,5 meter-regel én zijn er overal desinfectiemiddelen aanwezig.

Het derde en laatste event van ANWB ‘In het Wild’ vindt plaats op 19 september. Houd de website in de gaten voor meer informatie.

 

Hanwag 100

Hanwag Blueridge wandelschoenen

Modern, licht en multifunctioneel. Een veelzijdige wandelschoen boordevol innovatieve duurzaamheidskenmerken. Zoals het gebruik van hoogwaardig Perwanger bovenleer en het naar `Global Recycling Standard´ 100% gerecyclede textiel in het bovenwerk en het PFC-vrije waterdichte Eco-shell membraan.

Lees meer

Natuurhuisje

Verblijf in een natuurhuisje

Maak een ontdekkingstocht door uitgestrekte weilanden, glooiende heuvels en sprookjesachtige bossen. Geniet van een mooie wandeling, fiets het avontuur tegemoet of ontspan met een goed boek. Beleef de natuur op de manier die bij jou past en ga eropuit..

Lees meer