Bekijk hier alle natuurhuisjes!


 

Win een bijzondere reis naar het verrassend groene Duitsland

Door Edwin Hagenouw

Voor een echte buitenlandervaring hoef je helemaal niet zo ver te reizen. Ontdek binnenkort het verrassende groene en outdoor-vriendelijke Duitsland. Win een van de vijf reizen en geniet van héél veel overweldigende, Duitse natuur, cultuur en gave activiteiten. Je gaat op reis met een professionele cameraploeg en bent straks misschien de ster van een miniserie over Duitsland. Wij van OutdoorDichtbij.nl vinden dit een mooie win-actie van Bever en Duitsland, die zeker wat extra aandacht op onze website en social media verdient. Doe jij mee?

© TMN_German Roamers_David Kollmann

Vijf toffe trips

In samenwerking met het Duits Verkeersbureau organiseert buitensportketen Bever in september en oktober 2020 vijf toffe trips vol activiteiten, cultuur en ontspanning. En dat allemaal omgeven door prachtige natuur. Schrijf je in en wie weet reis je straks mee naar Saarland, Nedersaksen, Weserbergland, Saksen-Anhalt of Mecklenburg-Voor-Pommeren.

Inschrijven

Inschrijven doe je met het formulier op deze pagina. Maar klik eerst even op de blokken op die site om te lezen waar de reizen precies naartoe gaan en wat daar allemaal te zien en te doen is.

©GNTB. Foto-Francesco Carovilano

De ene trip is speciaal voor gezinnen, de ander weer voor actieve vrienden. Ontdek welke reis het best bij jou en je reisgenoten past. Vervolgens kun je je samen inschrijven en kun je beginnen met duimen. Meedoen kan t/m 16 augustus 2020. De winnaars horen vóór 19 augustus 2020 of ze meegaan met een trip.

Klik hier voor meer info en om mee te doen

 

Hanwag 100

Hanwag Blueridge wandelschoenen

Modern, licht en multifunctioneel. Een veelzijdige wandelschoen boordevol innovatieve duurzaamheidskenmerken. Zoals het gebruik van hoogwaardig Perwanger bovenleer en het naar `Global Recycling Standard´ 100% gerecyclede textiel in het bovenwerk en het PFC-vrije waterdichte Eco-shell membraan.

Lees meer

Natuurhuisje

Verblijf in een natuurhuisje

Maak een ontdekkingstocht door uitgestrekte weilanden, glooiende heuvels en sprookjesachtige bossen. Geniet van een mooie wandeling, fiets het avontuur tegemoet of ontspan met een goed boek. Beleef de natuur op de manier die bij jou past en ga eropuit..

Lees meer