Lees hier alles over de bijzondere Nationale Parken in Nederland


 

Win een bijzondere reis naar het verrassend groene Duitsland

Door Edwin Hagenouw

Voor een echte buitenlandervaring hoef je helemaal niet zo ver te reizen. Ontdek binnenkort het verrassende groene en outdoor-vriendelijke Duitsland. Win een van de vijf reizen en geniet van héél veel overweldigende, Duitse natuur, cultuur en gave activiteiten. Je gaat op reis met een professionele cameraploeg en bent straks misschien de ster van een miniserie over Duitsland. Wij van OutdoorDichtbij.nl vinden dit een mooie win-actie van Bever en Duitsland, die zeker wat extra aandacht op onze website en social media verdient. Doe jij mee?

© TMN_German Roamers_David Kollmann

Vijf toffe trips

In samenwerking met het Duits Verkeersbureau organiseert buitensportketen Bever in september en oktober 2020 vijf toffe trips vol activiteiten, cultuur en ontspanning. En dat allemaal omgeven door prachtige natuur. Schrijf je in en wie weet reis je straks mee naar Saarland, Nedersaksen, Weserbergland, Saksen-Anhalt of Mecklenburg-Voor-Pommeren.

Inschrijven

Inschrijven doe je met het formulier op deze pagina. Maar klik eerst even op de blokken op die site om te lezen waar de reizen precies naartoe gaan en wat daar allemaal te zien en te doen is.

©GNTB. Foto-Francesco Carovilano

De ene trip is speciaal voor gezinnen, de ander weer voor actieve vrienden. Ontdek welke reis het best bij jou en je reisgenoten past. Vervolgens kun je je samen inschrijven en kun je beginnen met duimen. Meedoen kan t/m 16 augustus 2020. De winnaars horen vóór 19 augustus 2020 of ze meegaan met een trip.

Klik hier voor meer info en om mee te doen

 

Sea to Summit

Sea to Summit Outdoor Gear

Waar je ook heen gaat en of je gaat wandelen, fietsen, roeien, zeilen, of wat dan ook: je wilt slimme en kwalitatief hoogstaande producten, makkelijk mee te nemen en licht van gewicht. Of het nou gaat om slaapzakken en slaapmatten, kookgerei voor je kampeerkeuken, tenten, tassen of andere artikelen. Sea to Summit is een merk waarbij je zeker weet dat je goed zit. Lees meer

Veluwe

Ontdek de veelzijdige Veluwe

Van uitgestrekte bossen, middeleeuwse vestingstadjes, tot de leukste dagattracties; voor iedereen valt er wat te beleven op de Veluwe. Volgens velen hét mooiste natuurgebied van Nederland. Hier ontdek je prachtige heidevelden, zandvlaktes, rivieren en bossen. Stuk voor stuk gebieden die je na een bezoek lang bij blijven.

Lees meer

Nationale Parken

De Nederlandse Nationale Parken zijn prachtig

De nationale parken vertellen het bijzondere verhaal van de Nederlandse natuur. Er zijn maar weinig plekken in de wereld waar de natuur op korte afstand zo divers is. Nergens is de interactie tussen water en land en tussen natuur en mens zo duidelijk aanwezig en inventief aangepakt als hier. Beleef het zelf. Voel je welkom in onze unieke natuur.

Lees meer