Bekijk hier alle natuurhuisjes!


 

WINTERWANDELEN IN NEDERLAND | Hoogwater, sneeuw en ijs in Gelderland

Door Edwin Hagenouw | 8 februari 2021

Vandaag sneeuwde het in Gelderland. Hele fijne sneeuw, vrijwel de hele dag. De wind was er ook. Uit het noordoosten. En de temperaturen lagen net onder het vriespunt. De combinatie van sneeuw, harde wind en lage temperaturen maakten van de dag een perfecte wandeldag. Op het eind van de middag, het begon al wat te schemeren, trokken we warme kleren en goede schoenen aan voor een korte winterse wandeling hier in de buurt.

Vanuit huis liepen we langs het historische kerkje van Heelsum, via de boerenvelden en de ondergelopen uiterwaarden naar de Noordberg. Een wandeling van een uur, met een enorme afwisseling in de natuur, en toch nog 44 hoogtemeters.

Heelsum. Foto: Edwin Hagenouw
Heelsum. Foto: Edwin Hagenouw
Heelsum, Noordberg. Foto: Edwin Hagenouw
Uiterwaarden bij Heelsum. Foto: Edwin Hagenouw
Heelsum. Foto: Edwin Hagenouw
Historische kerk in Heelsum. Foto: Edwin Hagenouw

Lees hier alle artikelen over Outdoor in Nederland


 

Hanwag 100

Hanwag Blueridge wandelschoenen

Modern, licht en multifunctioneel. Een veelzijdige wandelschoen boordevol innovatieve duurzaamheidskenmerken. Zoals het gebruik van hoogwaardig Perwanger bovenleer en het naar `Global Recycling Standard´ 100% gerecyclede textiel in het bovenwerk en het PFC-vrije waterdichte Eco-shell membraan.

Lees meer

Natuurhuisje

Verblijf in een natuurhuisje

Maak een ontdekkingstocht door uitgestrekte weilanden, glooiende heuvels en sprookjesachtige bossen. Geniet van een mooie wandeling, fiets het avontuur tegemoet of ontspan met een goed boek. Beleef de natuur op de manier die bij jou past en ga eropuit..

Lees meer

Nationale Parken

De Nederlandse Nationale Parken zijn prachtig

De nationale parken vertellen het bijzondere verhaal van de Nederlandse natuur. Er zijn maar weinig plekken in de wereld waar de natuur op korte afstand zo divers is. Nergens is de interactie tussen water en land en tussen natuur en mens zo duidelijk aanwezig en inventief aangepakt als hier. Beleef het zelf. Voel je welkom in onze unieke natuur.

Lees meer