Win een trendy wandeljurk van Royal Robbins op OutdoorDichtbij

Door Edwin Hagenouw

In 1968 werd Royal Robbins gestart door het iconische Amerikaanse rotsklimduo Royal en Liz Robbins. De kleding van de klimmers liet in die tijd nogal te wensen over. Hierdoor besloot het duo om zelf kleding te ontwerpen dat stevig is maar ook veel bewegingsvrijheid geeft terwijl het er ook nog eens goed uitziet. Lees hier over de geschiedenis en het ontstaan van het legendarische merk Royal Robins.

Vandaag de dag maakt Royal Robbins nog steeds duurzame, klassieke outdoor kleding voor mensen die de natuur omarmen. Kleding die je ’s ochtends aanschiet en de hele dag kunt dragen. Kleding die goed presteert omdat het met je mee beweegt, fijn draagt, snel droogt en een klein pakvolume en gewicht heeft.

Win een wandeljurk van Royal Robbins

De Spotless Traveler Tank Dress van Royal Robbins is een comfortabel en eigentijds jurkje. Een praktisch én smaakvol kledingstuk tijdens reizen in warm klimaat. Door het gebruik van de HeiQ technologie is de jurk vuilafstotend. De polyester stof is luchtig, rekt mee, is ongelooflijk licht en compact in te pakken.

Deze wandeljurk is voorzien van twee praktische steekzakken en een taillelint. Het materiaal is zeer snel drogend, ademend en biedt ook nog eens UPF 50+ zonbescherming, Kortom een zeer praktische lichtgewicht toevoeging aan je reiskleding.

Hoe doe je mee?

Meedoen is super eenvoudig! Gewoon even de Facebookpagina van Outdoordichtbij liken (klik hier) en dit bericht delen op je eigen Facebookpagina (klik hier).

Deze win-actie heeft een looptijd tot 15 juli 2020.


Lees meer op www.royalrobbins.eu


5 Reactie op “Win een trendy wandeljurk van Royal Robbins op OutdoorDichtbij”

 • Ramona Terlouw
  26 juni 2020 at 12:17

  Wat een mooie jurk!😍😍😍

 • Jacqueline de Waal
  1 juli 2020 at 07:04

  Echt schitterend wat een leuke jurk

 • Mariska
  1 juli 2020 at 10:22

  Die jurk past zeker weten goed in mijn koffer. We zijn van plan om flink wat te gaan wandelen komende vakantie, dus dan klinkt deze jurk ideaal.

 • Lida
  2 juli 2020 at 08:14

  Wat een leuk jurkje. Maatje 44 zou mooi zijn. Daar doe ik graag voor mee aan deze super leuke actie.

 • Diana Beekhuizen
  9 juli 2020 at 13:38

  Wat een super leuke jurk en ook nog praktisch zo te lezen. Doe graag mee voor een L

Comments are closed.