WANDELVERSLAG | Struinen door duin, strand en dorpjes op de Wadden

Door Anita Boes

De laatste ochtend Waddenwandelen is aangebroken. Deze beelden laten zien wat ik de laatste halve dag afleg. Ik start in Midsland met het 1e deel van etappe 3 (ik loop deze etappe in tegengestelde richting). De route loopt een klein stukje via de polders, via de bossen, heide en duingebied boven Midsland Noord en Formerum naar Hoorn. Ik wandel deze dag halve dag 10 kilometer. En stap dan op de bus naar de boot om weer terug te gaan naar het vasteland.

Hieronder vind je het videoverslag van de laatste ochtend Waddenwandelen op Terschelling:

Wil je meer weten over fijne uitjes op de Wadden? Lees hier dan verder.

 

Nedersaksen

Ontdek alle facetten van Nedersaksen.

Net over de grens, in de deelstaat Nedersaksen, vind je veel verschillende landschapstypes: van de Waddenzee tot aan de ruige wildernis van de Harz. Van veengebieden en rivierlandschappen tot glooiende heidevelden op de Lüneburger Heide. En midden in die natuur liggen accommodaties waar je volop kunt genieten van de omgeving en helemaal tot rust kunt komen.

Lees meer

Saksen

Geniet van de ideale natuur-cultuur mix in Saksen!

Houd je van prachtige natuurgebieden én veel dingen om te zien of te beleven? Dan is het Duitse Saksen, met hoofdstad Dresden, een geweldige reisbestemming dichtbij. Geniet van wandelen, een indrukwekkende geschiedenis en gezellige oude stadjes.Imposante kastelen, musea en UNESCO werelderfgoed bieden ingrediënten voor nog meer onvergetelijke reisbelevenissen. Actief of relaxt. In Saksen kan het. Laat je inspireren op saksen.info.

Lees meer

Utrechtse Heuvelrug

Omarm de veelzijdige landschappen, erfgoed en reuring die regio Utrecht te bieden heeft

Stap uit de drukte van alledag, geniet en ontspan terwijl je wandelt, fietst, vaart of paardrijdt door de schilderachtige landschappen vol prachtige kastelen, kunst en UNESCO wereld erfgoed. Op visitutrechtregion.nl vind je het hele jaar door een scala aan buitenactiviteiten om je zintuigen te prikkelen en je geest te verfrissen.

Ontdek ze hier