Bekijk hier alle natuurhuisjes!


 

WANDELVERSLAG | Struinen door duin, strand en dorpjes op de Wadden

Door Anita Boes

De laatste ochtend Waddenwandelen is aangebroken. Deze beelden laten zien wat ik de laatste halve dag afleg. Ik start in Midsland met het 1e deel van etappe 3 (ik loop deze etappe in tegengestelde richting). De route loopt een klein stukje via de polders, via de bossen, heide en duingebied boven Midsland Noord en Formerum naar Hoorn. Ik wandel deze dag halve dag 10 kilometer. En stap dan op de bus naar de boot om weer terug te gaan naar het vasteland.

Hieronder vind je het videoverslag van de laatste ochtend Waddenwandelen op Terschelling:

Wil je meer weten over fijne uitjes op de Wadden? Lees hier dan verder.

 

Hanwag 100

Hanwag Blueridge wandelschoenen

Modern, licht en multifunctioneel. Een veelzijdige wandelschoen boordevol innovatieve duurzaamheidskenmerken. Zoals het gebruik van hoogwaardig Perwanger bovenleer en het naar `Global Recycling Standard´ 100% gerecyclede textiel in het bovenwerk en het PFC-vrije waterdichte Eco-shell membraan.

Lees meer

Natuurhuisje

Verblijf in een natuurhuisje

Maak een ontdekkingstocht door uitgestrekte weilanden, glooiende heuvels en sprookjesachtige bossen. Geniet van een mooie wandeling, fiets het avontuur tegemoet of ontspan met een goed boek. Beleef de natuur op de manier die bij jou past en ga eropuit..

Lees meer