Lees hier alles over de bijzondere Nationale Parken in Nederland


 

Heb je zin om in weekend van 25 t/m 27 maart 2022 mee te gaan wandelen in Luxemburg over de schitterende Mullerthal trail? Dan moet je zeker even doorlezen! Deze trip is gemaakt om jezelf uit te dagen, fit te blijven, heerlijk buiten te zijn, nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van de natuur. Maar uiteraard ook om te trainen voor een meerdaagse wandeltocht mocht je dit van plan zijn.

Je kan tijdens deze wandelingen al je gear goed testen of het voldoet aan je verwachtingen. Dit om te voorkomen dat je straks in ‘ the middle of nowhere’ in een onverwachte vervelende situatie terecht komt.. Zo kan je eventueel nog aanpassingen maken aan de materialen die je hebt gekocht of van iemand leent. Voor, tijdens en na het wandelen bespreken we van allerlei zaken die jouw gaan helpen om een betere wandelaar te worden.

Wil jij aan jezelf wel eens uitdagen? En wil jij aan je wandel skills werken? Ga dan mee naar Luxemburg!

Het wandelweekend in het kort

 ✅Professionele en gezellige begeleiding Outdoora

 ✅Training en info over meerdaagse wandelingen

 ✅ Inclusief overnachtingen

 ✅Genieten van de schitterende Luxemburgse natuur 

Kijk voor meer info op de website: outdoora.nl/winter-wandel-training-luxemburg

 

Sea to Summit

Sea to Summit Outdoor Gear

Waar je ook heen gaat en of je gaat wandelen, fietsen, roeien, zeilen, of wat dan ook: je wilt slimme en kwalitatief hoogstaande producten, makkelijk mee te nemen en licht van gewicht. Of het nou gaat om slaapzakken en slaapmatten, kookgerei voor je kampeerkeuken, tenten, tassen of andere artikelen. Sea to Summit is een merk waarbij je zeker weet dat je goed zit. Lees meer

Veluwe

Ontdek de veelzijdige Veluwe

Van uitgestrekte bossen, middeleeuwse vestingstadjes, tot de leukste dagattracties; voor iedereen valt er wat te beleven op de Veluwe. Volgens velen hét mooiste natuurgebied van Nederland. Hier ontdek je prachtige heidevelden, zandvlaktes, rivieren en bossen. Stuk voor stuk gebieden die je na een bezoek lang bij blijven.

Lees meer

Nationale Parken

De Nederlandse Nationale Parken zijn prachtig

De nationale parken vertellen het bijzondere verhaal van de Nederlandse natuur. Er zijn maar weinig plekken in de wereld waar de natuur op korte afstand zo divers is. Nergens is de interactie tussen water en land en tussen natuur en mens zo duidelijk aanwezig en inventief aangepakt als hier. Beleef het zelf. Voel je welkom in onze unieke natuur.

Lees meer