Bekijk hier alle natuurhuisjes!


 

Heb je zin om in weekend van 25 t/m 27 maart 2022 mee te gaan wandelen in Luxemburg over de schitterende Mullerthal trail? Dan moet je zeker even doorlezen! Deze trip is gemaakt om jezelf uit te dagen, fit te blijven, heerlijk buiten te zijn, nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van de natuur. Maar uiteraard ook om te trainen voor een meerdaagse wandeltocht mocht je dit van plan zijn.

Je kan tijdens deze wandelingen al je gear goed testen of het voldoet aan je verwachtingen. Dit om te voorkomen dat je straks in ‘ the middle of nowhere’ in een onverwachte vervelende situatie terecht komt.. Zo kan je eventueel nog aanpassingen maken aan de materialen die je hebt gekocht of van iemand leent. Voor, tijdens en na het wandelen bespreken we van allerlei zaken die jouw gaan helpen om een betere wandelaar te worden.

Wil jij aan jezelf wel eens uitdagen? En wil jij aan je wandel skills werken? Ga dan mee naar Luxemburg!

Het wandelweekend in het kort

 ✅Professionele en gezellige begeleiding Outdoora

 ✅Training en info over meerdaagse wandelingen

 ✅ Inclusief overnachtingen

 ✅Genieten van de schitterende Luxemburgse natuur 

Kijk voor meer info op de website: outdoora.nl/winter-wandel-training-luxemburg

 

Hanwag 100

Hanwag Blueridge wandelschoenen

Modern, licht en multifunctioneel. Een veelzijdige wandelschoen boordevol innovatieve duurzaamheidskenmerken. Zoals het gebruik van hoogwaardig Perwanger bovenleer en het naar `Global Recycling Standard´ 100% gerecyclede textiel in het bovenwerk en het PFC-vrije waterdichte Eco-shell membraan.

Lees meer

Natuurhuisje

Verblijf in een natuurhuisje

Maak een ontdekkingstocht door uitgestrekte weilanden, glooiende heuvels en sprookjesachtige bossen. Geniet van een mooie wandeling, fiets het avontuur tegemoet of ontspan met een goed boek. Beleef de natuur op de manier die bij jou past en ga eropuit..

Lees meer