Bekijk hier alle natuurhuisjes!


 

Een prachtige nazomerwandeling in Heelsum en Doorwerth

Door Edwin Hagenouw | 29 augustus 2020

Na een bloedhete zomer en een paar kletsnatte dagen was het vandaag weer eens een ideale dag om een mooie wandeling te maken. We wonen in het dorp Heelsum, tussen Wageningen en Arnhem. De Veluwe, Nederrijn en de Utrechtse Heuvelrug liggen om de hoek. Een prachtige omgeving dus om erop uit te trekken in de natuur. Maartje en ik trokken de wandelschoenen aan, pakten wat flessen water en croissants in een rugzak en gingen op zoek naar de bloeiende heide. De regelmatig doorbrekende zon zorgde voor verrassend oplichtende paarse gloed. Bekijk hieronder een korte fotoreportage van eerder vandaag.

Middagwandeling langs Heelsum en Doorwerth

Bekijk hier meer verhalen over outdoor in Nederland 


Copyright alle foto’s: Edwin Hagenouw

 

Hanwag 100

Hanwag Blueridge wandelschoenen

Modern, licht en multifunctioneel. Een veelzijdige wandelschoen boordevol innovatieve duurzaamheidskenmerken. Zoals het gebruik van hoogwaardig Perwanger bovenleer en het naar `Global Recycling Standard´ 100% gerecyclede textiel in het bovenwerk en het PFC-vrije waterdichte Eco-shell membraan.

Lees meer

Natuurhuisje

Verblijf in een natuurhuisje

Maak een ontdekkingstocht door uitgestrekte weilanden, glooiende heuvels en sprookjesachtige bossen. Geniet van een mooie wandeling, fiets het avontuur tegemoet of ontspan met een goed boek. Beleef de natuur op de manier die bij jou past en ga eropuit..

Lees meer