Lees hier alles over de bijzondere Nationale Parken in Nederland


 

Een prachtige nazomerwandeling in Heelsum en Doorwerth

Door Edwin Hagenouw | 29 augustus 2020

Na een bloedhete zomer en een paar kletsnatte dagen was het vandaag weer eens een ideale dag om een mooie wandeling te maken. We wonen in het dorp Heelsum, tussen Wageningen en Arnhem. De Veluwe, Nederrijn en de Utrechtse Heuvelrug liggen om de hoek. Een prachtige omgeving dus om erop uit te trekken in de natuur. Maartje en ik trokken de wandelschoenen aan, pakten wat flessen water en croissants in een rugzak en gingen op zoek naar de bloeiende heide. De regelmatig doorbrekende zon zorgde voor verrassend oplichtende paarse gloed. Bekijk hieronder een korte fotoreportage van eerder vandaag.

Middagwandeling langs Heelsum en Doorwerth

Bekijk hier meer verhalen over outdoor in Nederland 


Copyright alle foto’s: Edwin Hagenouw

 

Sea to Summit

Sea to Summit Outdoor Gear

Waar je ook heen gaat en of je gaat wandelen, fietsen, roeien, zeilen, of wat dan ook: je wilt slimme en kwalitatief hoogstaande producten, makkelijk mee te nemen en licht van gewicht. Of het nou gaat om slaapzakken en slaapmatten, kookgerei voor je kampeerkeuken, tenten, tassen of andere artikelen. Sea to Summit is een merk waarbij je zeker weet dat je goed zit. Lees meer

Veluwe

Ontdek de veelzijdige Veluwe

Van uitgestrekte bossen, middeleeuwse vestingstadjes, tot de leukste dagattracties; voor iedereen valt er wat te beleven op de Veluwe. Volgens velen hét mooiste natuurgebied van Nederland. Hier ontdek je prachtige heidevelden, zandvlaktes, rivieren en bossen. Stuk voor stuk gebieden die je na een bezoek lang bij blijven.

Lees meer

Nationale Parken

De Nederlandse Nationale Parken zijn prachtig

De nationale parken vertellen het bijzondere verhaal van de Nederlandse natuur. Er zijn maar weinig plekken in de wereld waar de natuur op korte afstand zo divers is. Nergens is de interactie tussen water en land en tussen natuur en mens zo duidelijk aanwezig en inventief aangepakt als hier. Beleef het zelf. Voel je welkom in onze unieke natuur.

Lees meer