Lees hier alles over de bijzondere Nationale Parken in Nederland


 

Als je wil kun je toch nog de Nijmeegse Vierdaagse lopen dit jaar

10 juni 2020

De Nijmeegse Vierdaagse kan dit jaar vanwege een niet nader te noemen virus helaas geen doorgang vinden. Gelukkig hebben we de techniek die ons, zoals altijd een handje helpt in moeilijke tijden. Met een speciaal ontwikkelde app kunnen wandelaars toch vier dagen lang zichzelf uitdagen en dezelfde afstand afleggen als zij met de Vierdaagse zouden hebben gedaan.

Wie zich inschrijft op de Wandel.nl-app kan straks van 21 tot en met 24 juli een zelfgekozen route van 10, 20, 30, 40 of 50 kilometer per dag ergens in Nederland lopen. Dit betekent dat niet alleen de duizenden Vierdaagse-deelnemers mee kunnen doen, maar de inschrijving vanaf vandaag openstaat voor iedereen die de uitdaging aan wil gaan en een heel uniek aandenken aan deze Vierdaagse-editie wil verdienen.

Nijmeegse Vierdaagse
NIJMEEGSE VIERDAAGSE, DE AFSLUITENDE DAG OP DE VIA GLADIOLA. FOTO: FACEBOOK.COM/VIERDAAGSENIJMEGEN

Bron: NU.nl

 

Sea to Summit

Sea to Summit Outdoor Gear

Waar je ook heen gaat en of je gaat wandelen, fietsen, roeien, zeilen, of wat dan ook: je wilt slimme en kwalitatief hoogstaande producten, makkelijk mee te nemen en licht van gewicht. Of het nou gaat om slaapzakken en slaapmatten, kookgerei voor je kampeerkeuken, tenten, tassen of andere artikelen. Sea to Summit is een merk waarbij je zeker weet dat je goed zit. Lees meer

Veluwe

Ontdek de veelzijdige Veluwe

Van uitgestrekte bossen, middeleeuwse vestingstadjes, tot de leukste dagattracties; voor iedereen valt er wat te beleven op de Veluwe. Volgens velen hét mooiste natuurgebied van Nederland. Hier ontdek je prachtige heidevelden, zandvlaktes, rivieren en bossen. Stuk voor stuk gebieden die je na een bezoek lang bij blijven.

Lees meer

Nationale Parken

De Nederlandse Nationale Parken zijn prachtig

De nationale parken vertellen het bijzondere verhaal van de Nederlandse natuur. Er zijn maar weinig plekken in de wereld waar de natuur op korte afstand zo divers is. Nergens is de interactie tussen water en land en tussen natuur en mens zo duidelijk aanwezig en inventief aangepakt als hier. Beleef het zelf. Voel je welkom in onze unieke natuur.

Lees meer