Bekijk hier alle natuurhuisjes!


 

Als je wil kun je toch nog de Nijmeegse Vierdaagse lopen dit jaar

10 juni 2020

De Nijmeegse Vierdaagse kan dit jaar vanwege een niet nader te noemen virus helaas geen doorgang vinden. Gelukkig hebben we de techniek die ons, zoals altijd een handje helpt in moeilijke tijden. Met een speciaal ontwikkelde app kunnen wandelaars toch vier dagen lang zichzelf uitdagen en dezelfde afstand afleggen als zij met de Vierdaagse zouden hebben gedaan.

Wie zich inschrijft op de Wandel.nl-app kan straks van 21 tot en met 24 juli een zelfgekozen route van 10, 20, 30, 40 of 50 kilometer per dag ergens in Nederland lopen. Dit betekent dat niet alleen de duizenden Vierdaagse-deelnemers mee kunnen doen, maar de inschrijving vanaf vandaag openstaat voor iedereen die de uitdaging aan wil gaan en een heel uniek aandenken aan deze Vierdaagse-editie wil verdienen.

Nijmeegse Vierdaagse
NIJMEEGSE VIERDAAGSE, DE AFSLUITENDE DAG OP DE VIA GLADIOLA. FOTO: FACEBOOK.COM/VIERDAAGSENIJMEGEN

Bron: NU.nl

 

Hanwag 100

Hanwag Blueridge wandelschoenen

Modern, licht en multifunctioneel. Een veelzijdige wandelschoen boordevol innovatieve duurzaamheidskenmerken. Zoals het gebruik van hoogwaardig Perwanger bovenleer en het naar `Global Recycling Standard´ 100% gerecyclede textiel in het bovenwerk en het PFC-vrije waterdichte Eco-shell membraan.

Lees meer

Natuurhuisje

Verblijf in een natuurhuisje

Maak een ontdekkingstocht door uitgestrekte weilanden, glooiende heuvels en sprookjesachtige bossen. Geniet van een mooie wandeling, fiets het avontuur tegemoet of ontspan met een goed boek. Beleef de natuur op de manier die bij jou past en ga eropuit..

Lees meer

Nationale Parken

De Nederlandse Nationale Parken zijn prachtig

De nationale parken vertellen het bijzondere verhaal van de Nederlandse natuur. Er zijn maar weinig plekken in de wereld waar de natuur op korte afstand zo divers is. Nergens is de interactie tussen water en land en tussen natuur en mens zo duidelijk aanwezig en inventief aangepakt als hier. Beleef het zelf. Voel je welkom in onze unieke natuur.

Lees meer