Lees hier alles over de bijzondere Nationale Parken in Nederland


 

Recreatiedomein Warredal: pure ontspanning in het Nationaal Park Hoge Kempen

Door Edwin Hagenouw | hoofdredacteur van OutdoorDichtbij.nl

Het team van OutdoorDichtbij is altijd op zoek naar de leukste en meest bijzondere plekken om te verblijven en te overnachten. Tijdens een van onze virtuele zoektochten kwamen we een pareltje tegen in een prachtig natuurgebied in België. Recreatiedomein Warredal bevindt zich in Neeroeteren, midden in het natuurgebied van Bergerven en het Nationaal Park Hoge Kempen. Het domein van maar liefst 24 hectare wordt gekoesterd door menig natuurliefhebber én huisdier. Neem deel aan onze bosrijke activiteiten: het Klimpark, de Adventure minigolf of verken het domein te paard.

Overnachten in een boomhut

Droom je van kindsbeen van een overnachting in een boomhut? Dat kan in één van de Cosy Cabins of Cosy Houses. Verwacht geen luxe, in de natuurhuisjes kan je enkel het hoogst nodige terugvinden: een houtkacheltje, gasvuur, kookgerief, koelbox en een badkamer met toilet. Er is geen Wifi voorzien.

Warredal gelooft in ‘less is more’ en in pure connectie, met elkaar en met de natuur. Wil je toch dat tikkeltje luxe? Dan kan je voor een uur of twee de jacuzzi of sauna afhuren.

Warredal gelooft in ‘less is more’ en in pure connectie, met elkaar en met de natuur

Recreatiedomein Warredal is gevestigd in Maaseik. Dat ligt op 145 km van Utrecht. Met de auto ben je dus in minder dan twee uur in dit heerlijke natuurlijke paradijsje. Routeplanner.


Voor meer info kan je terecht op de website van Warredal: warredal.be


Fotocredits: @theblisshunter

 

Sea to Summit

Sea to Summit Outdoor Gear

Waar je ook heen gaat en of je gaat wandelen, fietsen, roeien, zeilen, of wat dan ook: je wilt slimme en kwalitatief hoogstaande producten, makkelijk mee te nemen en licht van gewicht. Of het nou gaat om slaapzakken en slaapmatten, kookgerei voor je kampeerkeuken, tenten, tassen of andere artikelen. Sea to Summit is een merk waarbij je zeker weet dat je goed zit. Lees meer

Veluwe

Ontdek de veelzijdige Veluwe

Van uitgestrekte bossen, middeleeuwse vestingstadjes, tot de leukste dagattracties; voor iedereen valt er wat te beleven op de Veluwe. Volgens velen hét mooiste natuurgebied van Nederland. Hier ontdek je prachtige heidevelden, zandvlaktes, rivieren en bossen. Stuk voor stuk gebieden die je na een bezoek lang bij blijven.

Lees meer

Nationale Parken

De Nederlandse Nationale Parken zijn prachtig

De nationale parken vertellen het bijzondere verhaal van de Nederlandse natuur. Er zijn maar weinig plekken in de wereld waar de natuur op korte afstand zo divers is. Nergens is de interactie tussen water en land en tussen natuur en mens zo duidelijk aanwezig en inventief aangepakt als hier. Beleef het zelf. Voel je welkom in onze unieke natuur.

Lees meer