Recreatiedomein Warredal: pure ontspanning in het Nationaal Park Hoge Kempen

Door Edwin Hagenouw | hoofdredacteur van OutdoorDichtbij.nl

Het team van OutdoorDichtbij is altijd op zoek naar de leukste en meest bijzondere plekken om te verblijven en te overnachten. Tijdens een van onze virtuele zoektochten kwamen we een pareltje tegen in een prachtig natuurgebied in België. Recreatiedomein Warredal bevindt zich in Neeroeteren, midden in het natuurgebied van Bergerven en het Nationaal Park Hoge Kempen. Het domein van maar liefst 24 hectare wordt gekoesterd door menig natuurliefhebber én huisdier. Neem deel aan onze bosrijke activiteiten: het Klimpark, de Adventure minigolf of verken het domein te paard.

Overnachten in een boomhut

Droom je van kindsbeen van een overnachting in een boomhut? Dat kan in één van de Cosy Cabins of Cosy Houses. Verwacht geen luxe, in de natuurhuisjes kan je enkel het hoogst nodige terugvinden: een houtkacheltje, gasvuur, kookgerief, koelbox en een badkamer met toilet. Er is geen Wifi voorzien.

Warredal gelooft in ‘less is more’ en in pure connectie, met elkaar en met de natuur. Wil je toch dat tikkeltje luxe? Dan kan je voor een uur of twee de jacuzzi of sauna afhuren.

Warredal gelooft in ‘less is more’ en in pure connectie, met elkaar en met de natuur

Recreatiedomein Warredal is gevestigd in Maaseik. Dat ligt op 145 km van Utrecht. Met de auto ben je dus in minder dan twee uur in dit heerlijke natuurlijke paradijsje. Routeplanner.


Voor meer info kan je terecht op de website van Warredal: warredal.be


Fotocredits: @theblisshunter