Bekijk hier alle natuurhuisjes!


 

De winnaar van de PRIMUS win-actie is bekend!

Door Edwin Hagenouw

Natuurlijk vonden wij de lancering van Outdoordichtbij.nl op 20 mei 2020 een feestje waard en daarom maakte jij als een van de lezers van het eerste uur kans op een mooie prijs. Onze partner PRIMUS stelde een outdoor kookset beschikbaar voor een lekkere win-actie.

Vele honderden outdoorfans waagden een kans en vandaag vond de trekking van de winnaar plaats. Zojuist konden we de allereerste winnaar van een Outdoodichtbij-winactie bekend maken. Wij wensen Babette Hooyer enorm kampeerplezier met haar Primus Essential Trail KIT!

Essential Trail Stove

Doe ook mee met onze andere win-acties


 

Hanwag 100

Hanwag Blueridge wandelschoenen

Modern, licht en multifunctioneel. Een veelzijdige wandelschoen boordevol innovatieve duurzaamheidskenmerken. Zoals het gebruik van hoogwaardig Perwanger bovenleer en het naar `Global Recycling Standard´ 100% gerecyclede textiel in het bovenwerk en het PFC-vrije waterdichte Eco-shell membraan.

Lees meer

Natuurhuisje

Verblijf in een natuurhuisje

Maak een ontdekkingstocht door uitgestrekte weilanden, glooiende heuvels en sprookjesachtige bossen. Geniet van een mooie wandeling, fiets het avontuur tegemoet of ontspan met een goed boek. Beleef de natuur op de manier die bij jou past en ga eropuit..

Lees meer