Lees hier alles over de bijzondere Nationale Parken in Nederland


 

Royal Robbins is een mooi merk dat perfect past bij het team van OutdoorDichtbij en haar lezers. Het merk heeft haar roots in de ruige natuur van Noord-Amerika en ademt de sfeer van avontuur, belevingen en verbinden met elkaar en de natuur om ons heen. We zijn dan ook trots op ons partnership met dit duurzame merk dat zich richt op de actieve man en vrouw met een hart voor duurzaamheid.

Naast dat wij de kleding van Royal Robbins graag aantrekken bij onze outdoor activiteiten, zie je ons ook regelmatig thuis in een trui of vest van dit merk. Gewoon lekker relaxed met een kop thee of warme chocolademelk voor de open haard of op de bank met een goed boek.

Doe mee en win

Wil jij nu kans maken op een lekker damesvest, voor jezelf of je partner, doe dan mee met onze nieuwe win-actie. De komende weken maak je namelijk kans op een vest met de mystieke naam MYSTIC CANYON CARDI II. Deze grof gebreide trui is perfect voor een knusse winterochtend of een late lente-avond thuis of in je vakantieverblijf. Een klassiek vest gemaakt van wolmix Mystic Yarn.

Het is zacht, warm, gemakkelijk te onderhouden en heeft twee zakken om je handen warm te houden. Dit vest wordt gegarandeerd je beste vriend in de avond of tijdens vroege ochtendwandelingen.

Deze win-actie is ondertussen geëindigd. De winnares is Elle Jacobs uit Eindhoven

Bekijk de hele collectie op royalrobbins.com/eu/

 

Sea to Summit

Sea to Summit Outdoor Gear

Waar je ook heen gaat en of je gaat wandelen, fietsen, roeien, zeilen, of wat dan ook: je wilt slimme en kwalitatief hoogstaande producten, makkelijk mee te nemen en licht van gewicht. Of het nou gaat om slaapzakken en slaapmatten, kookgerei voor je kampeerkeuken, tenten, tassen of andere artikelen. Sea to Summit is een merk waarbij je zeker weet dat je goed zit. Lees meer

Veluwe

Ontdek de veelzijdige Veluwe

Van uitgestrekte bossen, middeleeuwse vestingstadjes, tot de leukste dagattracties; voor iedereen valt er wat te beleven op de Veluwe. Volgens velen hét mooiste natuurgebied van Nederland. Hier ontdek je prachtige heidevelden, zandvlaktes, rivieren en bossen. Stuk voor stuk gebieden die je na een bezoek lang bij blijven.

Lees meer

Nationale Parken

De Nederlandse Nationale Parken zijn prachtig

De nationale parken vertellen het bijzondere verhaal van de Nederlandse natuur. Er zijn maar weinig plekken in de wereld waar de natuur op korte afstand zo divers is. Nergens is de interactie tussen water en land en tussen natuur en mens zo duidelijk aanwezig en inventief aangepakt als hier. Beleef het zelf. Voel je welkom in onze unieke natuur.

Lees meer