Lees hier alles over de bijzondere Nationale Parken in Nederland


 

Dichtbij vakanties en weekendjes weg in de wijngaard (link) neemt je mee voor korte ontdekkingstochten in eigen land, en over de grens bij onze buren. Gido Van Imschoot zocht gastvrije wijnbouwers uit in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg. Zij laten je met plezier kennismaken met hun domein, hun wijn en hun passie. De wijnboeren reiken ook tips aan over unieke plekken, waar je lekker kunt eten, en de mooiste wandel- en fietspaden in de regio.


Geniet op het terras van de Apostelhoeve, waar je een heerlijk uitzicht hebt op de stad Maastricht of wandel met Nicolas door zijn golvende wijngaarden rond Domaine des Hêtres in de regio Luik.

Ruik en proef de zilte Zeeuwse lucht waar Johan met passie zijn heerlijke wijnen maakt of laat je verrassen door de ‘Urban Winery’ op honderd meter van de Onze-Lieve-Vrouwetoren in Antwerpen.

Gido Van Imschoot is Master Sommelier, culinair journalist, Belgisch Wijnambassadeur en erevoorzitter van de Vereniging Vlaamse Sommeliers.

Jij kunt dit heerlijke boek winnen!

Doe mee met onze OutdoorDichtbij win-actie. Je hebt dan kans dit super leuke boek te winnen. Onder alle deelnemers verloten we een exemplaar van Dichtbij vakanties en weekendjes weg in de wijngaard (link). Doorloop daarvoor de onderstaande stappen.

  1. Like of volg onze Facebookpagina: Facebook.com/outdoordichtbij
  2. Beantwoord onderstaande vraag en verstuur je antwoord via het formulier.

Wat wordt verstaan onder een Packraft Trail? Het antwoord vind je hier.

Deze win-actie heeft een looptijd tot 28 mei 2022 en bij deelname ga je akkoord met onze actievoorwaarden.

Je kunt het boek ook bestellen op Bol.com (klik hier)

 

Sea to Summit

Sea to Summit Outdoor Gear

Waar je ook heen gaat en of je gaat wandelen, fietsen, roeien, zeilen, of wat dan ook: je wilt slimme en kwalitatief hoogstaande producten, makkelijk mee te nemen en licht van gewicht. Of het nou gaat om slaapzakken en slaapmatten, kookgerei voor je kampeerkeuken, tenten, tassen of andere artikelen. Sea to Summit is een merk waarbij je zeker weet dat je goed zit. Lees meer

Veluwe

Ontdek de veelzijdige Veluwe

Van uitgestrekte bossen, middeleeuwse vestingstadjes, tot de leukste dagattracties; voor iedereen valt er wat te beleven op de Veluwe. Volgens velen hét mooiste natuurgebied van Nederland. Hier ontdek je prachtige heidevelden, zandvlaktes, rivieren en bossen. Stuk voor stuk gebieden die je na een bezoek lang bij blijven.

Lees meer

Nationale Parken

De Nederlandse Nationale Parken zijn prachtig

De nationale parken vertellen het bijzondere verhaal van de Nederlandse natuur. Er zijn maar weinig plekken in de wereld waar de natuur op korte afstand zo divers is. Nergens is de interactie tussen water en land en tussen natuur en mens zo duidelijk aanwezig en inventief aangepakt als hier. Beleef het zelf. Voel je welkom in onze unieke natuur.

Lees meer