Bekijk hier alle natuurhuisjes!


 

Dichtbij vakanties en weekendjes weg in de wijngaard (link) neemt je mee voor korte ontdekkingstochten in eigen land, en over de grens bij onze buren. Gido Van Imschoot zocht gastvrije wijnbouwers uit in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Luxemburg. Zij laten je met plezier kennismaken met hun domein, hun wijn en hun passie. De wijnboeren reiken ook tips aan over unieke plekken, waar je lekker kunt eten, en de mooiste wandel- en fietspaden in de regio.


Geniet op het terras van de Apostelhoeve, waar je een heerlijk uitzicht hebt op de stad Maastricht of wandel met Nicolas door zijn golvende wijngaarden rond Domaine des Hêtres in de regio Luik.

Ruik en proef de zilte Zeeuwse lucht waar Johan met passie zijn heerlijke wijnen maakt of laat je verrassen door de ‘Urban Winery’ op honderd meter van de Onze-Lieve-Vrouwetoren in Antwerpen.

Gido Van Imschoot is Master Sommelier, culinair journalist, Belgisch Wijnambassadeur en erevoorzitter van de Vereniging Vlaamse Sommeliers.

Jij kunt dit heerlijke boek winnen!

Doe mee met onze OutdoorDichtbij win-actie. Je hebt dan kans dit super leuke boek te winnen. Onder alle deelnemers verloten we een exemplaar van Dichtbij vakanties en weekendjes weg in de wijngaard (link). Doorloop daarvoor de onderstaande stappen.

  1. Like of volg onze Facebookpagina: Facebook.com/outdoordichtbij
  2. Beantwoord onderstaande vraag en verstuur je antwoord via het formulier.

Wat wordt verstaan onder een Packraft Trail? Het antwoord vind je hier.

Deze win-actie heeft een looptijd tot 28 mei 2022 en bij deelname ga je akkoord met onze actievoorwaarden.

Je kunt het boek ook bestellen op Bol.com (klik hier)

 

Hanwag 100

Hanwag Blueridge wandelschoenen

Modern, licht en multifunctioneel. Een veelzijdige wandelschoen boordevol innovatieve duurzaamheidskenmerken. Zoals het gebruik van hoogwaardig Perwanger bovenleer en het naar `Global Recycling Standard´ 100% gerecyclede textiel in het bovenwerk en het PFC-vrije waterdichte Eco-shell membraan.

Lees meer

Natuurhuisje

Verblijf in een natuurhuisje

Maak een ontdekkingstocht door uitgestrekte weilanden, glooiende heuvels en sprookjesachtige bossen. Geniet van een mooie wandeling, fiets het avontuur tegemoet of ontspan met een goed boek. Beleef de natuur op de manier die bij jou past en ga eropuit..

Lees meer