OutdoorDichtbij Win-actie | Win een AirZone Active rugzak van Lowe Alpine

Door Edwin Hagenouw

Ben je op zoek naar een lichtgewicht, ventilerende rugzak voor dagtochten? Of wil je een rugzak die direct comfort biedt bij het verkennen van de ongerepte natuur in de lage landen of in de bergen? Dan hoef je niet verder te zoeken. Onze vrienden van Lowe Alpine hebben het assortiment uitgebreid met de AirZone Active rugzakken.

Met het AirZone Lite-draagsysteem met anti-loopplaat en hangende mesh voor maximaal ademend vermogen, zijn deze rugzakken de perfecte keuze voor actieve dagen buitenshuis wanneer koel essentieel is voor ultiem wandelplezier.

Comfortabele metgezel

De rugzakken van de nieuwe “AirZone Active” collectie zijn lichte, goed geventileerde rugzakken voor dagtochten en zijn een comfortabele metgezel tijdens al je ontdekkingstochten. Deze rugzakken zijn gebaseerd op het AirZone-Lite-draagsysteem, dat dankzij de mesh-vulling maximaal ademend vermogen en goede ondersteuning biedt, en op hete, stoffige dagen hun ultieme kracht tonen.

De “AirZone Active” rugzakken zijn verkrijgbaar vanaf het voorjaar van 2021 en jij kunt ‘m nu al winnen. De winnaar of winnares mag zelf kiezen of hij/zij de 18 of 22 liter versie wil ontvangen.

Hoe kun jij kans maken op deze rugzak van Lowe Alpine?

Zoals je wellicht al weet vind je op onze website en social media regelmatig win-acties die worden gesponsord door onze partners. Als lezer en volger van Outdoordichtbij kun je nu deze AirZone Active rugzak te winnen. Wat moet je daarvoor doen? Heel eenvoudig! Gewoon even de onderstaande twee stappen doorlopen.

DEZE WIN-ACTIE IS GEËINDIGD OP 5 MAART 2021. DE WINNAAR IS ERWIN WOPPENKAMP UIT ASSEN.


Meer win-acties vind je onze websites Snowrepublic, Outdoordichtbij en Mountainreporters

4 Reactie op “OutdoorDichtbij Win-actie | Win een AirZone Active rugzak van Lowe Alpine”

 • Willy Nijssen
  7 februari 2021 at 09:44

  Super mooie actie, ik loot echt onwijs graag mee!!

 • Willem de Wal
  10 februari 2021 at 11:02

  Hele mooie kwalitatieve goede rugzak, doe hier graag aan mij.

 • Ann
  13 maart 2021 at 00:15

  Waar kan ik zien wie de gelukkige winnaar is van jullie actie ajb?

  • Edwin Hagenouw
   14 maart 2021 at 08:27

   De winnaar is Erwin Woppenkamp uit Assen.

Comments are closed.