Tijdens onze lange wandelingen in natuurlijke omgevingen vergen we regelmatig het uiterste van onszelf en onze uitrusting. Vanzelfsprekend hebben we in onze rugzak altijd voldoende eten en drinken bij ons, net als wat extra kleding en een ehbo-setje voor noodgevallen. Daarnaast besteden we voorafgaand aan onze wandelingen extra aandacht aan de kleding die we dragen. Deze moet passen bij de huidige en verwachte weersomstandigheden en de uitdaging die we uitgaan. Lange dagtochten of meerdaagse hikes vereisen een vollere rugzak en een betere voorbereiding.

Qua kleding en schoenen hebben we gelukkig diverse opties waaruit we kunnen kiezen. Liggen de temperaturen wat lager dan valt de keus snel op de Schöffel wandelbroek Pants Tailbun. Dit is de perfecte wandelbroek voor sportieve wandelingen. De wandelbroek biedt uitstekende bewegingsvrijheid en comfort. Bovendien is de broek slijtvast, waterafstotend en sneldrogend, waardoor de broek een aangenaam gevoel achterlaat op de huid. Dit wordt door ons vaak enorm gewaardeerd tijdens de wat lagere of zwaardere wandelingen.

De  wandelbroek heeft twee zakken aan de voorkant met ritsen en een zakje met ritssluiting op de dij. Daarnaast bevat de wandelbroek een aparte riem, drukknoop met extra haak en de zoom kan versteld worden om de broek aan te passen naar jouw eigen pasvorm. Zodat de broek perfect bij elke beweging past. De adviesprijs van deze broek is € 139,95.

Deze veelzijdige wandelbroek van Schöffel is te verkrijgen in diverse kleuren, voor zowel vrouwen als mannen.