Lees hier alles over de bijzondere Nationale Parken in Nederland


 

We kennen Garmin vooral van de GPS en navigatiesystemen. Inmiddels het bedrijf ook actief in de wereld van de smartwatches. De Garmin horloges zijn voor iedereen geschikt. Voor elke activiteit heb je een sporthorloge. Garmin heeft horloges die je tijdens het werk of in het dagelijkse leven kunt dragen. Met de GPS en activity tracking wordt je hartslag, afstand, snelheid en route gemeten. Analyseren en vergelijken kun je doen met de Garmin Connect app. Koppel je Garmin horloge aan Strava om je activiteiten te synchroniseren met de app.

Garmin is jarig en verwent jou deze week (tot en met 18 september 2022) met mooie kortingen op een deel van de uitgebreide collectie. Bekijk hier de actiepagina, waar je de speciale aanbiedingen van deze Birthday Sale vindt. Denk aan diverse fietsproducten zoals de Edge 1030 Plus, Rally pedalen, de Varia™ RTL515, maar ook mooie smartwatches zoals de Forerunner 55 en 745, Instinct en geselecteerde fēnix 6 modellen.

Klik hier om je nieuwe Garmin met korting te bestellen (geldig t/m 18 september 2022).

 

Sea to Summit

Sea to Summit Outdoor Gear

Waar je ook heen gaat en of je gaat wandelen, fietsen, roeien, zeilen, of wat dan ook: je wilt slimme en kwalitatief hoogstaande producten, makkelijk mee te nemen en licht van gewicht. Of het nou gaat om slaapzakken en slaapmatten, kookgerei voor je kampeerkeuken, tenten, tassen of andere artikelen. Sea to Summit is een merk waarbij je zeker weet dat je goed zit. Lees meer

Veluwe

Ontdek de veelzijdige Veluwe

Van uitgestrekte bossen, middeleeuwse vestingstadjes, tot de leukste dagattracties; voor iedereen valt er wat te beleven op de Veluwe. Volgens velen hét mooiste natuurgebied van Nederland. Hier ontdek je prachtige heidevelden, zandvlaktes, rivieren en bossen. Stuk voor stuk gebieden die je na een bezoek lang bij blijven.

Lees meer

Nationale Parken

De Nederlandse Nationale Parken zijn prachtig

De nationale parken vertellen het bijzondere verhaal van de Nederlandse natuur. Er zijn maar weinig plekken in de wereld waar de natuur op korte afstand zo divers is. Nergens is de interactie tussen water en land en tussen natuur en mens zo duidelijk aanwezig en inventief aangepakt als hier. Beleef het zelf. Voel je welkom in onze unieke natuur.

Lees meer