OUTDOORDICHTBIJ WIN-ACTIE | Win een outdoor-short van Schöffel

Door Edwin Hagenouw

De outdoor-short Silvaplana van Schöffel is een technische korte broek met een geweldige pasvorm en daardoor uitermate geschikt voor outdooractiviteiten. De Silvaplana is gemaakt van comfortabel materiaal en biedt het optimale bewegingsvrijheid en slijtvastheid. Dat is dus ideaal voor bijvoorbeeld lange wandelingen waar niets jouw bewegingsvrijheid in de weg mag staan. Door de comfort fit zit het als gegoten tijdens actieve inspanningen.

De short biedt UV-bescherming, voert efficiënt vocht af en is sneldrogend en daarmee het perfecte kledingstuk tijdens wandel- en fietstochten. Ook heel praktisch zijn de twee steekzakken met rits en een elastische tailleband. Dit is gewoon een buitengewoon functionele Schöffel short voor al je avonturen in de buitenlucht. De broek wordt geleverd inclusief riem.

Doe mee met de win-actie en win deze short van Schöffel

Schöffel is partner van OutdoorDichtbij en biedt jou de mogelijkheid om het wandelcomfort van deze short zelf te ervaren. Onder de deelnemers van onze win-acties verloten we namelijk een Silvaplana korte broek in de maat en kleur die jou past.

Schöffel Silvaplana

Deze win-actie liep tot 1 juli 2021. De winnaar is ondertussen op de hoogte gesteld. Wij wensen Willem de Wal heel veel mooie zomerse wandelingen!


 


Bekijk hier de hele outdoorcollectie van Schöffel