Maak jij mooie foto’s van de reizen of uitstapjes in de natuur in Nederland, België, Luxemburg of Duitsland? Doe dan nu mee met de fotowedstrijd van OutdoorDichtbij! Stuur je mooiste foto’s in en win een paar heerlijke en comfortabele wandelschoenen van het Duitse duurzame topmerk Hanwag. Verderop in dit artikel kun je lezen hoe je kunt meedoen en hoe je de meeste kans hebt om te winnen. Maar eerst vertel ik je wat meer over de Tatra II GTX schoenen die de winnaar zal ontvangen.

Hanwag Tatra II GTX wandelschoenen

Volledig ontspannen de bergen in. Houd je van huttentochten, langeafstandswandelinge of dagwandelingen? Met de veelzijdige Tatra II GTX is ieder trekkings- en wandelavontuur een plezier voor je voeten. Tot de belangrijkste kenmerken van deze schoenen horen de goed ondersteunende Vibram® AW Integral profielzool, de comfortabele inlegzool, de doordachte vetersnoering en de zachte, gepolsterde manchet. Dankzij de GORE-TEX voering blijven je voeten ook in natte omstandigheden droog.

De Tatra II GTX is verkrijgbaar in een versie voor dames en heren, in diverse breedtes. De winkelverkoopprijs is € 289,95.

Als reisreporter is Hanwag al jarenlang mijn favoriete schoenenmerk. Tijdens al mijn reizen in binnen- en buitenland varen mijn reispartners en ik blind op de gegarandeerde kwaliteit van Hanwag. Dat alle schoenen worden gemaakt in Europa en er veel aandacht is voor het verduurzamen van het productieproces geven het merk voor mij nog meer glans.

Zo doe mee met de fotowedstrijd

Het thema van deze fotowedstrijd is ‘Zo mooi is OutdoorDichtbij in de Zomer’. Dus doe mee met je beste foto’s van bossen, velden, wildlife, rivieren, eilanden, heuvels, wandelingen, fietstochten, kanoën, klimmen etc. We zijn benieuwd naar je foto’s!

Klik hieronder op de “Upload” knop. Geef je foto een naam bij “Titel van de foto” en voeg je e-mailadres toe (dan kunnen we je berichten als je hebt gewonnen). Onder “Selecteer je foto” klik je op “kies bestand” en selecteer je de foto op je computer. Tot slot klik je op “Upload”. Onze redactie zal je foto beoordelen voordat deze online gaat.

Je foto mag niet groter zijn dan 4MB, maar we verzoeken je foto’s te uploaden met bestandsformaat kleiner dan 1MB. Bij voorkeur in het bestandsformaat JGP. Op die manier wordt de pagina niet vertraagd. Je kunt met maximaal drie foto’s meedoen en deze kun je, als je ze dezelfde titel wil geven, in éénmaal uploaden hieronder. Als je foto’s elk een andere titel wil geven zul je ze een voor een moeten uploaden.

Zie je je foto’s niet gelijk? Misschien moet je dan de pagina een keer verversen. Roep al je vrienden en familie op om op jouw foto’s te stemmen. Zo vergroot je je kansen om te winnen. Succes!

Je kunt alleen deelnemen met foto’s die je zelf hebt gemaakt in Nederland, België, Luxemburg of Duitsland. Een jury bestaande uit redacteuren van OutdoorDichtbij zal de winnaar kiezen uit de tien foto’s met de meeste stemmen. De winnaar van deze fotowedstrijd ontvangt na afloop een mail van ons. Zorg dus dat het meegestuurde mailadres klopt.

Deze fotowedstrijd had een looptijd tot 20 september 2022. Bij deelname aan onze fotowedstrijden en win-acties ga je akkoord met de actievoorwaarden. Deze fotowedstrijd is ondertussen afgelopen en is gewonnen door Lisa Kompier met onderstaande foto.

Doe ook mee met de fotowedstrijd van Mountainreporters en win een rugzak van Helly Hansen.