Bekijk hier alle natuurhuisjes!


 

WANDELVERSLAG | De Dutch Mountain Trail, de zwaarste trail van Nederland

Door Herman van Alfen

Vandaag zijn we – mijn broer en ik – begonnen met een coronaproof-uitdaging. De Dutch Mountain Trail. Wat de zwaarste trail van Nederland schijnt te zijn. Vandaag de eerste van de Seven Summits beklommen de Wilhelminaberg .Gestart bij station Engelshoven nu de eerste tien kilometer achter de rug. En al behoorlijk veel steil moeten klimmen. Het was gelijk behoorlijk steil en glibberig. Morgen gaan we op pad richting Vaals. Bekijk hieronder ons eerste fotoverslag.

Klik op de afbeeldingen voor een grotere weergave

Klik op de afbeeldingen voor een grotere weergave


Lees hier meer over de Dutch Mountain Trail 


Nieuwe meerdaagse bergwandeling in Zuid-Limburg

 

Hanwag 100

Hanwag Blueridge wandelschoenen

Modern, licht en multifunctioneel. Een veelzijdige wandelschoen boordevol innovatieve duurzaamheidskenmerken. Zoals het gebruik van hoogwaardig Perwanger bovenleer en het naar `Global Recycling Standard´ 100% gerecyclede textiel in het bovenwerk en het PFC-vrije waterdichte Eco-shell membraan.

Lees meer

Natuurhuisje

Verblijf in een natuurhuisje

Maak een ontdekkingstocht door uitgestrekte weilanden, glooiende heuvels en sprookjesachtige bossen. Geniet van een mooie wandeling, fiets het avontuur tegemoet of ontspan met een goed boek. Beleef de natuur op de manier die bij jou past en ga eropuit..

Lees meer