Lees hier alles over de bijzondere Nationale Parken in Nederland


 

WANDELVERSLAG | De Dutch Mountain Trail, de zwaarste trail van Nederland

Door Herman van Alfen

Vandaag zijn we – mijn broer en ik – begonnen met een coronaproof-uitdaging. De Dutch Mountain Trail. Wat de zwaarste trail van Nederland schijnt te zijn. Vandaag de eerste van de Seven Summits beklommen de Wilhelminaberg .Gestart bij station Engelshoven nu de eerste tien kilometer achter de rug. En al behoorlijk veel steil moeten klimmen. Het was gelijk behoorlijk steil en glibberig. Morgen gaan we op pad richting Vaals. Bekijk hieronder ons eerste fotoverslag.

Klik op de afbeeldingen voor een grotere weergave

Klik op de afbeeldingen voor een grotere weergave


Lees hier meer over de Dutch Mountain Trail 


Nieuwe meerdaagse bergwandeling in Zuid-Limburg

 

Sea to Summit

Sea to Summit Outdoor Gear

Waar je ook heen gaat en of je gaat wandelen, fietsen, roeien, zeilen, of wat dan ook: je wilt slimme en kwalitatief hoogstaande producten, makkelijk mee te nemen en licht van gewicht. Of het nou gaat om slaapzakken en slaapmatten, kookgerei voor je kampeerkeuken, tenten, tassen of andere artikelen. Sea to Summit is een merk waarbij je zeker weet dat je goed zit. Lees meer

Veluwe

Ontdek de veelzijdige Veluwe

Van uitgestrekte bossen, middeleeuwse vestingstadjes, tot de leukste dagattracties; voor iedereen valt er wat te beleven op de Veluwe. Volgens velen hét mooiste natuurgebied van Nederland. Hier ontdek je prachtige heidevelden, zandvlaktes, rivieren en bossen. Stuk voor stuk gebieden die je na een bezoek lang bij blijven.

Lees meer

Nationale Parken

De Nederlandse Nationale Parken zijn prachtig

De nationale parken vertellen het bijzondere verhaal van de Nederlandse natuur. Er zijn maar weinig plekken in de wereld waar de natuur op korte afstand zo divers is. Nergens is de interactie tussen water en land en tussen natuur en mens zo duidelijk aanwezig en inventief aangepakt als hier. Beleef het zelf. Voel je welkom in onze unieke natuur.

Lees meer