Lees hier alles over de bijzondere Nationale Parken in Nederland


 

Garmin kondigt vandaag nieuwe updates voor geselecteerde smartwatches aan. De updates zijn van toepassing op de Fenix 7 serie, Epix (Gen 2), Instinct 2 serie en Forerunner 945 LTE, en de Edge 1040 serie fietscomputers. Deze nieuwe functies zorgen ervoor dat gebruikers het meeste uit hun toestel halen. Dit is een gratis software release.

Updates voor de smartwatches

  • SatIQTM: Om de levensduur van de batterij te maximaliseren, zal SatIQ automatisch multi-bandGPS inschakelen in gebieden waar dit het meest nodig is, zoals onder het dikke bladerdek van een bos of juist in de stadsjungle met hoge gebouwen. De functie zal uit worden geschakeld wanneer het niet langer nodig is om ervoor te zorgen dat gebruikers het maximale uit hun batterij halen.
  • Hartslagvariabiliteit (HRV) status: Volg de HRV tijdens de slaap om een beter beeld te krijgen van herstel en het algemene welzijn.
  • Race-widget: Bekijk informatie over jouw wedstrijdvoorbereiding – inclusief een prestatievoorspelling voor de wedstrijd, het weer op de wedstrijddag en een aftelklok – allemaal in één widget.
  • Bijgewerkte trainingsstatus: Met behulp van nieuwe indicatoren zoals HRV-status, recente trainingsgeschiedenis en prestaties, krijgen gebruikers beter inzicht in hun algehele inspanning en of ze productief trainen, pieken of overbelast zijn.
  • Stock tracker: Houd tot wel 50 aandelen bij met de Stocks app, direct vanaf je pols. Controleer aandelen eenvoudig in één oogopslag om prijzen en trends gedurende de dag te volgen.
Garmin Smartwatch aan het strand

Updates voor de fietscomputers

  • Muziekbediening: Wanneer gekoppeld aan een compatibele smartphone, kun je muziekrechtstreeks vanaf jouw Edge fietscomputer bedienen.
  • Trainingsstatus: Met behulp van nieuwe indicatoren zoals HRV-status, recentetrainingsgeschiedenis en prestaties, krijg je inzicht in de algehele inspanning en of de trainingproductief, piekend of overbelastend is.4
  • Intensiteitsminuten: Bekijk wanneer intensiteitsminuten zijn verdiend tijdens elke rit.4
  • Volledige ondersteuning voor eBikes: Sluit een ANT of ANT+ compatibele eBike aan omaangepaste eBike-gegevens te bekijken, ondersteuningsniveaus aan te passen en het resterende bereik te zien op basis van een geplande route.
Garmin fietscomputer in actie.

De gratis software-updates zijn nu beschikbaar. Gebruikers kunnen hun smartwatch of fietscomputer bijwerken door automatische updates vanaf hun toestel in te schakelen of door Garmin ExpressTM te gebruiken. Voor een uitgebreide lijst van functies met bijbehorende toestellen, klik hier.


Lees ook:

 

Sea to Summit

Sea to Summit Outdoor Gear

Waar je ook heen gaat en of je gaat wandelen, fietsen, roeien, zeilen, of wat dan ook: je wilt slimme en kwalitatief hoogstaande producten, makkelijk mee te nemen en licht van gewicht. Of het nou gaat om slaapzakken en slaapmatten, kookgerei voor je kampeerkeuken, tenten, tassen of andere artikelen. Sea to Summit is een merk waarbij je zeker weet dat je goed zit. Lees meer

Veluwe

Ontdek de veelzijdige Veluwe

Van uitgestrekte bossen, middeleeuwse vestingstadjes, tot de leukste dagattracties; voor iedereen valt er wat te beleven op de Veluwe. Volgens velen hét mooiste natuurgebied van Nederland. Hier ontdek je prachtige heidevelden, zandvlaktes, rivieren en bossen. Stuk voor stuk gebieden die je na een bezoek lang bij blijven.

Lees meer

Nationale Parken

De Nederlandse Nationale Parken zijn prachtig

De nationale parken vertellen het bijzondere verhaal van de Nederlandse natuur. Er zijn maar weinig plekken in de wereld waar de natuur op korte afstand zo divers is. Nergens is de interactie tussen water en land en tussen natuur en mens zo duidelijk aanwezig en inventief aangepakt als hier. Beleef het zelf. Voel je welkom in onze unieke natuur.

Lees meer