Bekijk hier alle natuurhuisjes!


 

Covid-19 leidt tot 24,5 miljoen minder reizigers in Nederland

Door Edwin Hagenouw | Bron: nu.nl

Ons land zal dit jaar zestig procent minder buitenlandse toeristen ontvangen dan vorig jaar. Dat is de verwachting van toerismebureau NBTC. Het wegblijven van de bezoekers van over de grens zal de toerismesector in juli en augustus alleen al vier miljard euro kosten, blijkt uit een analyse van de ING Bank. Bij het onderzoek van NBTC is uitgegaan van een scenario dat het meest lijkt op de huidige situatie: binnen Europa kan er tijdens de zomer weer op grotere schaal gereisd worden met de auto en ook het vliegverkeer komt weer op gang.

Gisteravond, op 3 juni, maakte premier Mark Rutte bekend dat reizen vanaf 15 juni naar Europese landen als België, Duitsland en Italië weer mag en dat aan dat lijstje naar verwachting later in de maand vakantietrekpleisters als Frankrijk en Spanje aan worden toegevoegd.

24,5 minder gasten

Het scenario van NBTC gaat uit van zestig procent minder bezoekers uit het buitenland, omgerekend bijna twaalf miljoen minder dit jaar.

Nederland
Heeswijk-Dinther.Foto: Lucas van Oort, Unsplash

Ook zullen Nederlanders zelf minder in eigen land op vakantie gaan: het toerismebureau verwacht een daling van vijftig procent. In totaal zullen we dan 24,5 miljoen minder gasten krijgen in 2020, een afname van 52 procent.

Bron: NU.nl

 

Hanwag 100

Hanwag Blueridge wandelschoenen

Modern, licht en multifunctioneel. Een veelzijdige wandelschoen boordevol innovatieve duurzaamheidskenmerken. Zoals het gebruik van hoogwaardig Perwanger bovenleer en het naar `Global Recycling Standard´ 100% gerecyclede textiel in het bovenwerk en het PFC-vrije waterdichte Eco-shell membraan.

Lees meer

Natuurhuisje

Verblijf in een natuurhuisje

Maak een ontdekkingstocht door uitgestrekte weilanden, glooiende heuvels en sprookjesachtige bossen. Geniet van een mooie wandeling, fiets het avontuur tegemoet of ontspan met een goed boek. Beleef de natuur op de manier die bij jou past en ga eropuit..

Lees meer