DOE MEE MET DE LENTEFOTO-WEDSTRIJD VAN OUTDOORDICHTBIJ

Door Edwin Hagenouw

Maak jij mooie natuurfoto’s? Doe dan mee met onze Outdoordichtbij Fotowedstrijd. De winnaar ontvangt een gave cap, de Freight cap (€ 29,95) van het topmerk Rab. De jury, bestaande uit redacteuren van OutdoorDichtbij, zal de winnaar kiezen uit de top 10 foto’s met de meeste stemmen. Alleen lentefoto’s gemaakt in de natuur van Nederland, Duitsland of België kunnen meedoen. We verheugen ons nu al op jullie foto’s van pasgeboren babydieren, ontluikende bloesems en adembenemende vergezichten.

Hoe voeg ik mijn foto’s toe? Klik hieronder op de “Upload” knop. Geef je foto een naam bij “Photo name” en voeg je e-mailadres toe (dan kunnen we je berichten als je hebt gewonnen). Onder “Select file” klik je op “kies bestand” en selecteer je de foto op je computer. Tot slot klik je op “Upload”.

Je foto mag niet groter zijn dan 4MB. We verzoeken je foto’s te uploaden met bestandsformaat kleiner dan 1MB. Zie je je foto’s niet gelijk? Misschien moet je dan de pagina een keer verversen. Natuurlijk mag je al je vrienden en familie oproepen om op jouw mooiste foto te stemmen.

Na de wedstrijd zullen alle foto’s worden verwijderd. Vanzelfsprekend blijven de foto’s en alle rechten daarop van de deelnemende fotografen.


DEZE FOTOWEDSTRIJD IS GEWONNEN DOOR KARIN DASSINK DE VRIES

 

 

2 REACTIES

Comments are closed.