Lees hier alles over de bijzondere Nationale Parken in Nederland


 

In december kon je op OutdoorDichtbij meedoen met onze winterse fotowedstrijd. Met name door het uitzonderlijk fotogenieke winterse weer ontvingen we een groot aantal geweldige foto’s. En uit de twintig foto’s met de meeste stemmen koos de redactie van OutdoorDichtbij de meest bijzondere afbeelding. Deze foto combineert een verstilde sfeer met een typisch Nederlands landschap, gevangen in sneeuw en ijs. De fotograaf is Anita Verhaegh uit Horst. Wij wensen haar veel winters plezier met de gewonnen prijs: een vrolijke warme muts van Heidi Liebt!

De winnende foto.

 

Sea to Summit

Sea to Summit Outdoor Gear

Waar je ook heen gaat en of je gaat wandelen, fietsen, roeien, zeilen, of wat dan ook: je wilt slimme en kwalitatief hoogstaande producten, makkelijk mee te nemen en licht van gewicht. Of het nou gaat om slaapzakken en slaapmatten, kookgerei voor je kampeerkeuken, tenten, tassen of andere artikelen. Sea to Summit is een merk waarbij je zeker weet dat je goed zit. Lees meer

Veluwe

Ontdek de veelzijdige Veluwe

Van uitgestrekte bossen, middeleeuwse vestingstadjes, tot de leukste dagattracties; voor iedereen valt er wat te beleven op de Veluwe. Volgens velen hét mooiste natuurgebied van Nederland. Hier ontdek je prachtige heidevelden, zandvlaktes, rivieren en bossen. Stuk voor stuk gebieden die je na een bezoek lang bij blijven.

Lees meer

Nationale Parken

De Nederlandse Nationale Parken zijn prachtig

De nationale parken vertellen het bijzondere verhaal van de Nederlandse natuur. Er zijn maar weinig plekken in de wereld waar de natuur op korte afstand zo divers is. Nergens is de interactie tussen water en land en tussen natuur en mens zo duidelijk aanwezig en inventief aangepakt als hier. Beleef het zelf. Voel je welkom in onze unieke natuur.

Lees meer