Bekijk hier alle natuurhuisjes!


 

Dit is de winnaar van onze eerste OutdoorDichtbij Fotowedstrijd

Door Edwin Hagenouw

Afgelopen weken waren sprookjesachtig mooi in Nederland en België. Veel landgenoten trokken er dan ook op uit om mooie wandelingen te maken langs ondergelopen uiterwaarden. Ook trokken velen de schaatsen weer uit het vet. Dagenlang genoten we van oerhollandse en Belgische taferelen. Zelden werden er zoveel foto’s gemaakt als in de laatste dagen waarin Koning Winter zich van z’n mooiste kant liet zien.

Tien dagen geleden, op 5 februari, startten we onze allereerste fotowedstrijd op Outdoordichtbij. Gedurende de looptijd van de wedstrijd ontvingen we 624 foto’s, waarvan we als redactieteam enorm hebben genoten. Bekijk hier alle foto’s.

Tweede prijs voor Peter Stams
Eerste prijs voor Melisa Punie. 

Afgelopen nacht om 00.00 uur sloot de mogelijkheid om deel te nemen en was de winnares bekend: Melisa Punie uit Hasselt in België. Op de tweede plaats eindigde Peter Stams. Beiden hebben ondertussen een mail van ons ontvangen, zodat we de prijzen kunnen opsturen.


Doe ook mee met de andere win-acties op onze websites: OutdoordichtbijSnowrepublicMountainreporters 


 

Hanwag 100

Hanwag Blueridge wandelschoenen

Modern, licht en multifunctioneel. Een veelzijdige wandelschoen boordevol innovatieve duurzaamheidskenmerken. Zoals het gebruik van hoogwaardig Perwanger bovenleer en het naar `Global Recycling Standard´ 100% gerecyclede textiel in het bovenwerk en het PFC-vrije waterdichte Eco-shell membraan.

Lees meer

Natuurhuisje

Verblijf in een natuurhuisje

Maak een ontdekkingstocht door uitgestrekte weilanden, glooiende heuvels en sprookjesachtige bossen. Geniet van een mooie wandeling, fiets het avontuur tegemoet of ontspan met een goed boek. Beleef de natuur op de manier die bij jou past en ga eropuit..

Lees meer