Lees hier alles over de bijzondere Nationale Parken in Nederland


 

Dit is de winnaar van onze eerste OutdoorDichtbij Fotowedstrijd

Door Edwin Hagenouw

Afgelopen weken waren sprookjesachtig mooi in Nederland en België. Veel landgenoten trokken er dan ook op uit om mooie wandelingen te maken langs ondergelopen uiterwaarden. Ook trokken velen de schaatsen weer uit het vet. Dagenlang genoten we van oerhollandse en Belgische taferelen. Zelden werden er zoveel foto’s gemaakt als in de laatste dagen waarin Koning Winter zich van z’n mooiste kant liet zien.

Tien dagen geleden, op 5 februari, startten we onze allereerste fotowedstrijd op Outdoordichtbij. Gedurende de looptijd van de wedstrijd ontvingen we 624 foto’s, waarvan we als redactieteam enorm hebben genoten. Bekijk hier alle foto’s.

Tweede prijs voor Peter Stams
Eerste prijs voor Melisa Punie. 

Afgelopen nacht om 00.00 uur sloot de mogelijkheid om deel te nemen en was de winnares bekend: Melisa Punie uit Hasselt in België. Op de tweede plaats eindigde Peter Stams. Beiden hebben ondertussen een mail van ons ontvangen, zodat we de prijzen kunnen opsturen.


Doe ook mee met de andere win-acties op onze websites: OutdoordichtbijSnowrepublicMountainreporters 


 

Sea to Summit

Sea to Summit Outdoor Gear

Waar je ook heen gaat en of je gaat wandelen, fietsen, roeien, zeilen, of wat dan ook: je wilt slimme en kwalitatief hoogstaande producten, makkelijk mee te nemen en licht van gewicht. Of het nou gaat om slaapzakken en slaapmatten, kookgerei voor je kampeerkeuken, tenten, tassen of andere artikelen. Sea to Summit is een merk waarbij je zeker weet dat je goed zit. Lees meer

Veluwe

Ontdek de veelzijdige Veluwe

Van uitgestrekte bossen, middeleeuwse vestingstadjes, tot de leukste dagattracties; voor iedereen valt er wat te beleven op de Veluwe. Volgens velen hét mooiste natuurgebied van Nederland. Hier ontdek je prachtige heidevelden, zandvlaktes, rivieren en bossen. Stuk voor stuk gebieden die je na een bezoek lang bij blijven.

Lees meer

Nationale Parken

De Nederlandse Nationale Parken zijn prachtig

De nationale parken vertellen het bijzondere verhaal van de Nederlandse natuur. Er zijn maar weinig plekken in de wereld waar de natuur op korte afstand zo divers is. Nergens is de interactie tussen water en land en tussen natuur en mens zo duidelijk aanwezig en inventief aangepakt als hier. Beleef het zelf. Voel je welkom in onze unieke natuur.

Lees meer