Bekijk hier alle natuurhuisjes!


 

De Veluwe in de herfst is prachtig. De grootste drukte is voorbij en de wilde natuur neemt het dan over van de mens. En zo zien we het graag. Afgelopen weekend maakte ik een excursie vlakbij de Ginkelse Heide in Ede. Een mooie ervaring voor echte natuurliefhebbers, omdat je op deze manier komt op plekken die voor anderen gesloten blijven.

Na een korte fietstocht kwamen we aan bij de poort van het stiltegebied. Vanaf dat moment was praten uitgesloten. Tot het moment dat we bij de wildkansel kwamen. Een overdekte wildspotplek met aan de voorzijde een enorme glaswand waardoor je een geweldig uitzicht op de velden en bossen. Bij aankomst werden we verrast door een groepje wilde zwijnen dat vlak voor ons langs het bos in liep. Even verderop stond een grote groep herten te grazen.

Onze gids vertelde over de natuurlijke cycli van de dieren op de Veluwe en liet ons aan de hand van anekdotes zien hoe wilde zwijnen, herten, reeën en andere dieren leven in deze ongerepte omgeving. Een echte aanrader, deze wildkanseltocht. Wil je dit ook meemaken? Kijk dan voor meer informatie op www.bezoek-ede.nl

 

Hanwag 100

Hanwag Blueridge wandelschoenen

Modern, licht en multifunctioneel. Een veelzijdige wandelschoen boordevol innovatieve duurzaamheidskenmerken. Zoals het gebruik van hoogwaardig Perwanger bovenleer en het naar `Global Recycling Standard´ 100% gerecyclede textiel in het bovenwerk en het PFC-vrije waterdichte Eco-shell membraan.

Lees meer

Natuurhuisje

Verblijf in een natuurhuisje

Maak een ontdekkingstocht door uitgestrekte weilanden, glooiende heuvels en sprookjesachtige bossen. Geniet van een mooie wandeling, fiets het avontuur tegemoet of ontspan met een goed boek. Beleef de natuur op de manier die bij jou past en ga eropuit..

Lees meer