Bekijk hier alle natuurhuisjes!


 

Spannende situatie, maar achteraf een goed verhaal

Door: Pauline van der Waal

Achteraf konden ze er waarschijnljk wel om lachen, maar een jong stel uit Oss beleefde een paar hachelijke uurtjes. De twee logeerden op een vakantiepark bij het Harderbos in het Flevolandse Biddinghuizen. Aan het einde van de middag besloten ze naar het nabijgelegen pannenkoekenhuis te wandelen. Op de terugweg werd de weg echter versperd door een kudde Schotse Hooglanders. Omdat de koeien ook kalfjes hadden besloten de twee de kudde niet te passeren. Helaas bleven de runderen lekker op hun plek!

Politie bellen

Ze wachtten en wachtten tot de Hooglanders vanzelf een stukje verderop zouden gaan grazen, maar helaas. Toen het donker werd zag het er nog steeds niet naar uit dat het stel naar hun vakantieadres terug kon. Zij besloten daarop de politie te bellen. Die schoot de onfortuinlijke wandelaars te hulp door de runderen met de auto op te drijven. Als kers op de taart werd het stel ook nog eens met de politieauto thuis gebracht. Eind goed al goed!

 

Hanwag 100

Hanwag Blueridge wandelschoenen

Modern, licht en multifunctioneel. Een veelzijdige wandelschoen boordevol innovatieve duurzaamheidskenmerken. Zoals het gebruik van hoogwaardig Perwanger bovenleer en het naar `Global Recycling Standard´ 100% gerecyclede textiel in het bovenwerk en het PFC-vrije waterdichte Eco-shell membraan.

Lees meer

Natuurhuisje

Verblijf in een natuurhuisje

Maak een ontdekkingstocht door uitgestrekte weilanden, glooiende heuvels en sprookjesachtige bossen. Geniet van een mooie wandeling, fiets het avontuur tegemoet of ontspan met een goed boek. Beleef de natuur op de manier die bij jou past en ga eropuit..

Lees meer

Nationale Parken

De Nederlandse Nationale Parken zijn prachtig

De nationale parken vertellen het bijzondere verhaal van de Nederlandse natuur. Er zijn maar weinig plekken in de wereld waar de natuur op korte afstand zo divers is. Nergens is de interactie tussen water en land en tussen natuur en mens zo duidelijk aanwezig en inventief aangepakt als hier. Beleef het zelf. Voel je welkom in onze unieke natuur.

Lees meer