Bekijk hier alle natuurhuisjes!


 

Regelmatig delen we de prachtige foto’s van fotograaf Arnoldus Holleman op OutdoorDichtbij. Genieten jullie met ons mee van deze hoogtepunten van de afgelopen zomerweken op de Veluwe.

Arnoldus: “We zitten inmiddels al weer in de laatste dagen van augustus, terwijl de maand juli is weggespoeld. De maand augustus is de stilste zomermaand. Alles is over de top. Maar september maakt alles weer goed: Hertenbronst!

Terugkomend op de maand juli heb ik weer geweldige dingen mogen meemaken. Alleen of met één van mijn (groene)vrienden. Bij deze een paar foto’s van zomer 2021. Missie geslaagd ..Onforgettable .. Namaste” 

 

Hanwag 100

Hanwag Blueridge wandelschoenen

Modern, licht en multifunctioneel. Een veelzijdige wandelschoen boordevol innovatieve duurzaamheidskenmerken. Zoals het gebruik van hoogwaardig Perwanger bovenleer en het naar `Global Recycling Standard´ 100% gerecyclede textiel in het bovenwerk en het PFC-vrije waterdichte Eco-shell membraan.

Lees meer

Natuurhuisje

Verblijf in een natuurhuisje

Maak een ontdekkingstocht door uitgestrekte weilanden, glooiende heuvels en sprookjesachtige bossen. Geniet van een mooie wandeling, fiets het avontuur tegemoet of ontspan met een goed boek. Beleef de natuur op de manier die bij jou past en ga eropuit..

Lees meer