Bekijk hier alle natuurhuisjes!


 

FOTO-WEDSTRIJD | Win leuke prijzen met je mooiste winterfoto’s

Door Edwin Hagenouw

Het is in 2021 eigenlijk weer eens echt winter in de lage landen. En dat moet gevierd worden vinden we bij Outdoordichtbij met onze allereerste fotowedstrijd. Geniet jij ook zo van het maken van buitenfoto’s als hobby-fotograaf of professional? Doe dan nu mee met de WINTER IN NEDERLAND fotowedstrijd.


DOE OOK MEE MET ONZE ANDERE WIN-ACTIES OP OUTDOORDICHTBIJ EN MOUNTAINREPORTERS


Upload hier je mooiste foto’s van de sneeuw en de winter in Nederland of België. Deze foto’s moeten gemaakt zijn tussen 1 januari en 15 februari 2021. Stemmen kan tot 15 februari.

Wat kun je winnen?

De eerste prijs is een muts van Heidi Liebt. Hopelijk blijft het nog lekker lang koud in Nederland en België, zodat we deze muts goed kunnen verbruiken. De vrolijke kleuren zijn natuurlijk al bij voorbaat sfeerverhogend! De tweede prijs is Wonderlust van Merel Stegeman. Dit is een anders-dan-anders traveljournal! De focus ligt niet zozeer op het vastleggen van waar je bent en wat je doet, maar meer op het ontdekken van wat die reiservaringen met jou doen. Met inspirerende vragen vooraf, tijdens en ná je reis kom je erachter wat je beweegt, waar je blij van wordt, en welke inzichten je na je reis wilt blijven toepassen.

Doe mee met je mooiste foto’s en stem op je favoriete foto!

Hoe voeg ik mijn foto’s toe? Klik hieronder op de “Upload” knop. Geef je foto een naam bij “Photo name” en voeg je e-mailadres toe (dan kunnen we je berichten als je hebt gewonnen). Onder “Select file” klik je op “kies bestand” en selecteer je de foto op je computer. Tot slot klik je op “Upload”.

Je foto mag niet groter zijn dan 4MB. We verzoeken je foto’s te uploaden met bestandsformaat kleiner dan 1MB. Zie je je foto’s niet gelijk? Misschien moet je dan de pagina een keer verversen. Natuurlijk mag je al je vrienden en familie oproepen om op jouw mooiste foto te stemmen.


DEZE FOTOWEDSTRIJD IS AFGELOPEN

HANDIG: Lees hier Sabrina’s tips voor het maken van de mooiste foto’s in de sneeuw

7 Reactie op “FOTO-WEDSTRIJD | Win leuke prijzen met je mooiste winterfoto’s”

 • Diaan Vantongelen
  10 februari 2021 at 16:18

  De laar West 09-02-2021

 • Wilma woering
  12 februari 2021 at 22:34

  Ik zie mijn foto’s nergens

  • Edwin Hagenouw
   13 februari 2021 at 10:39

   Ze moeten eerst worden goedgekeurd, ivm spam ect.
   Zie je ze nu wel?

 • Aafke
  14 februari 2021 at 14:10

  Ik kan mijn foto nergens vinden

  • Edwin Hagenouw
   14 februari 2021 at 15:18

   We reviewen eerst alle foto’s voordat ze online gaan.

 • Tim Martens
  14 februari 2021 at 15:08

  Ik kan geen foto plaatsen?

  • Edwin Hagenouw
   14 februari 2021 at 15:19

   Even geduld hebben.

Comments are closed.

 

Hanwag 100

Hanwag Blueridge wandelschoenen

Modern, licht en multifunctioneel. Een veelzijdige wandelschoen boordevol innovatieve duurzaamheidskenmerken. Zoals het gebruik van hoogwaardig Perwanger bovenleer en het naar `Global Recycling Standard´ 100% gerecyclede textiel in het bovenwerk en het PFC-vrije waterdichte Eco-shell membraan.

Lees meer

Natuurhuisje

Verblijf in een natuurhuisje

Maak een ontdekkingstocht door uitgestrekte weilanden, glooiende heuvels en sprookjesachtige bossen. Geniet van een mooie wandeling, fiets het avontuur tegemoet of ontspan met een goed boek. Beleef de natuur op de manier die bij jou past en ga eropuit..

Lees meer