FOTO-WEDSTRIJD | Win leuke prijzen met je mooiste winterfoto’s

Door Edwin Hagenouw

Het is in 2021 eigenlijk weer eens echt winter in de lage landen. En dat moet gevierd worden vinden we bij Outdoordichtbij met onze allereerste fotowedstrijd. Geniet jij ook zo van het maken van buitenfoto’s als hobby-fotograaf of professional? Doe dan nu mee met de WINTER IN NEDERLAND fotowedstrijd.


DOE OOK MEE MET ONZE ANDERE WIN-ACTIES OP OUTDOORDICHTBIJ EN MOUNTAINREPORTERS


Upload hier je mooiste foto’s van de sneeuw en de winter in Nederland of België. Deze foto’s moeten gemaakt zijn tussen 1 januari en 15 februari 2021. Stemmen kan tot 15 februari.

Wat kun je winnen?

De eerste prijs is een muts van Heidi Liebt. Hopelijk blijft het nog lekker lang koud in Nederland en België, zodat we deze muts goed kunnen verbruiken. De vrolijke kleuren zijn natuurlijk al bij voorbaat sfeerverhogend! De tweede prijs is Wonderlust van Merel Stegeman. Dit is een anders-dan-anders traveljournal! De focus ligt niet zozeer op het vastleggen van waar je bent en wat je doet, maar meer op het ontdekken van wat die reiservaringen met jou doen. Met inspirerende vragen vooraf, tijdens en ná je reis kom je erachter wat je beweegt, waar je blij van wordt, en welke inzichten je na je reis wilt blijven toepassen.

Doe mee met je mooiste foto’s en stem op je favoriete foto!

Hoe voeg ik mijn foto’s toe? Klik hieronder op de “Upload” knop. Geef je foto een naam bij “Photo name” en voeg je e-mailadres toe (dan kunnen we je berichten als je hebt gewonnen). Onder “Select file” klik je op “kies bestand” en selecteer je de foto op je computer. Tot slot klik je op “Upload”.

Je foto mag niet groter zijn dan 4MB. We verzoeken je foto’s te uploaden met bestandsformaat kleiner dan 1MB. Zie je je foto’s niet gelijk? Misschien moet je dan de pagina een keer verversen. Natuurlijk mag je al je vrienden en familie oproepen om op jouw mooiste foto te stemmen.


DEZE FOTOWEDSTRIJD IS AFGELOPEN

HANDIG: Lees hier Sabrina’s tips voor het maken van de mooiste foto’s in de sneeuw

 

7 REACTIES

Comments are closed.