Lees hier alles over de bijzondere Nationale Parken in Nederland


 

FOTO-WEDSTRIJD | Win leuke prijzen met je mooiste winterfoto’s

Door Edwin Hagenouw

Het is in 2021 eigenlijk weer eens echt winter in de lage landen. En dat moet gevierd worden vinden we bij Outdoordichtbij met onze allereerste fotowedstrijd. Geniet jij ook zo van het maken van buitenfoto’s als hobby-fotograaf of professional? Doe dan nu mee met de WINTER IN NEDERLAND fotowedstrijd.


DOE OOK MEE MET ONZE ANDERE WIN-ACTIES OP OUTDOORDICHTBIJ EN MOUNTAINREPORTERS


Upload hier je mooiste foto’s van de sneeuw en de winter in Nederland of België. Deze foto’s moeten gemaakt zijn tussen 1 januari en 15 februari 2021. Stemmen kan tot 15 februari.

Wat kun je winnen?

De eerste prijs is een muts van Heidi Liebt. Hopelijk blijft het nog lekker lang koud in Nederland en België, zodat we deze muts goed kunnen verbruiken. De vrolijke kleuren zijn natuurlijk al bij voorbaat sfeerverhogend! De tweede prijs is Wonderlust van Merel Stegeman. Dit is een anders-dan-anders traveljournal! De focus ligt niet zozeer op het vastleggen van waar je bent en wat je doet, maar meer op het ontdekken van wat die reiservaringen met jou doen. Met inspirerende vragen vooraf, tijdens en ná je reis kom je erachter wat je beweegt, waar je blij van wordt, en welke inzichten je na je reis wilt blijven toepassen.

Doe mee met je mooiste foto’s en stem op je favoriete foto!

Hoe voeg ik mijn foto’s toe? Klik hieronder op de “Upload” knop. Geef je foto een naam bij “Photo name” en voeg je e-mailadres toe (dan kunnen we je berichten als je hebt gewonnen). Onder “Select file” klik je op “kies bestand” en selecteer je de foto op je computer. Tot slot klik je op “Upload”.

Je foto mag niet groter zijn dan 4MB. We verzoeken je foto’s te uploaden met bestandsformaat kleiner dan 1MB. Zie je je foto’s niet gelijk? Misschien moet je dan de pagina een keer verversen. Natuurlijk mag je al je vrienden en familie oproepen om op jouw mooiste foto te stemmen.


DEZE FOTOWEDSTRIJD IS AFGELOPEN

HANDIG: Lees hier Sabrina’s tips voor het maken van de mooiste foto’s in de sneeuw

7 Reactie op “FOTO-WEDSTRIJD | Win leuke prijzen met je mooiste winterfoto’s”

 • Diaan Vantongelen
  10 februari 2021 at 16:18

  De laar West 09-02-2021

 • Wilma woering
  12 februari 2021 at 22:34

  Ik zie mijn foto’s nergens

  • Edwin Hagenouw
   13 februari 2021 at 10:39

   Ze moeten eerst worden goedgekeurd, ivm spam ect.
   Zie je ze nu wel?

 • Aafke
  14 februari 2021 at 14:10

  Ik kan mijn foto nergens vinden

  • Edwin Hagenouw
   14 februari 2021 at 15:18

   We reviewen eerst alle foto’s voordat ze online gaan.

 • Tim Martens
  14 februari 2021 at 15:08

  Ik kan geen foto plaatsen?

  • Edwin Hagenouw
   14 februari 2021 at 15:19

   Even geduld hebben.

Comments are closed.

 

Sea to Summit

Sea to Summit Outdoor Gear

Waar je ook heen gaat en of je gaat wandelen, fietsen, roeien, zeilen, of wat dan ook: je wilt slimme en kwalitatief hoogstaande producten, makkelijk mee te nemen en licht van gewicht. Of het nou gaat om slaapzakken en slaapmatten, kookgerei voor je kampeerkeuken, tenten, tassen of andere artikelen. Sea to Summit is een merk waarbij je zeker weet dat je goed zit. Lees meer

Veluwe

Ontdek de veelzijdige Veluwe

Van uitgestrekte bossen, middeleeuwse vestingstadjes, tot de leukste dagattracties; voor iedereen valt er wat te beleven op de Veluwe. Volgens velen hét mooiste natuurgebied van Nederland. Hier ontdek je prachtige heidevelden, zandvlaktes, rivieren en bossen. Stuk voor stuk gebieden die je na een bezoek lang bij blijven.

Lees meer

Nationale Parken

De Nederlandse Nationale Parken zijn prachtig

De nationale parken vertellen het bijzondere verhaal van de Nederlandse natuur. Er zijn maar weinig plekken in de wereld waar de natuur op korte afstand zo divers is. Nergens is de interactie tussen water en land en tussen natuur en mens zo duidelijk aanwezig en inventief aangepakt als hier. Beleef het zelf. Voel je welkom in onze unieke natuur.

Lees meer