Bekijk hier alle natuurhuisjes!


 

Hoogtemeters maken op de Duitse Eifelsteig

Door Marloes van Pareren

Yes! Reporter Manja Herrebrugh en ikzelf hebben het volbracht! Voor Top Trails of Germany liepen we bijna vijftig kilometer van de Duitse Eifelsteig. We wandelden over hoge kliffen, door groene dalen en passeerden dorpjes met wit-gepleisterde huizen. We zwommen in een uitgebluste vulkaan en sliepen in een hooischuur. Wat een ervaring was het!

We kunnen dan ook niet wachten om deze prachtige tocht met jullie te delen. Daarom hebben we alvast een korte film gemaakt. Veel plezier met kijken!

De Eifelsteig is een 313 km lange tocht die loopt tussen het Duitse Aken en Trier. Wij liepen de etappes 10 en 11: van Gerolstein naar Manderscheid. Gerolstein ligt op 3,5 uur rijden van Utrecht. Ook zin om de benen te strekken in dit prachtige gebied? Je vindt alle informatie op de website van Top Trails of Germany.


Lees ook over Top Trails of Germany op Mountainreporters.com


 

Hanwag 100

Hanwag Blueridge wandelschoenen

Modern, licht en multifunctioneel. Een veelzijdige wandelschoen boordevol innovatieve duurzaamheidskenmerken. Zoals het gebruik van hoogwaardig Perwanger bovenleer en het naar `Global Recycling Standard´ 100% gerecyclede textiel in het bovenwerk en het PFC-vrije waterdichte Eco-shell membraan.

Lees meer

Natuurhuisje

Verblijf in een natuurhuisje

Maak een ontdekkingstocht door uitgestrekte weilanden, glooiende heuvels en sprookjesachtige bossen. Geniet van een mooie wandeling, fiets het avontuur tegemoet of ontspan met een goed boek. Beleef de natuur op de manier die bij jou past en ga eropuit..

Lees meer