Bekijk hier alle natuurhuisjes!


 

Nieuw wandelprogramma op TV: Dwars door België

Door Edwin Hagenouw | bron: VRT.be

Arnout Hauben wandelt samen met zijn kompanen langs de GR 129 dwars door België. Hij start in Brugge en loopt het eerste stuk door Vlaanderen om vervolgens verder te gaan naar Wallonië en in Aarlen te eindigen. De GR 129 is het langste bewegwijzerde wandelpad van België.

Ontmoetingen onderweg geven aanleiding tot boeiende verhalen uit het heden en het verleden. De eerste aflevering was op 31 augustus 2020. Het volgende deel wordt 7 september op de VRT uitgezonden.

Praktische wandelgids

Ook is er een boek uitgekomen. Met deze praktische wandelgids kun je de voettocht van meer dan 500 kilometer zelf maken. In 23 wandelingen ga je op ontdekking langs bossen, velden en rivieren. Onderweg houdt Arnout halt bij bijzondere plekken met een eigen verhaal. De handige wandelkaarten brengen je naar tal van bezienswaardigheden en verborgen parels.

Meer info https://www.vrt.be/vrtnu/a-z/dwars-door-belgie/

 

Hanwag 100

Hanwag Blueridge wandelschoenen

Modern, licht en multifunctioneel. Een veelzijdige wandelschoen boordevol innovatieve duurzaamheidskenmerken. Zoals het gebruik van hoogwaardig Perwanger bovenleer en het naar `Global Recycling Standard´ 100% gerecyclede textiel in het bovenwerk en het PFC-vrije waterdichte Eco-shell membraan.

Lees meer

Natuurhuisje

Verblijf in een natuurhuisje

Maak een ontdekkingstocht door uitgestrekte weilanden, glooiende heuvels en sprookjesachtige bossen. Geniet van een mooie wandeling, fiets het avontuur tegemoet of ontspan met een goed boek. Beleef de natuur op de manier die bij jou past en ga eropuit..

Lees meer