WIN-ACTIE | Win comfortabele Hanwag Arnside wandelschoenen

Door Edwin Hagenouw

Wist je dat Outdoordichtbij.nl het kleine zusje is van Mountainreporters en Snowrepublic? Het platform Mountainreporters heeft een heldere focus op reizen naar bergachtige omgevingen, bijzondere natuurbestemmingen en uitgestrekt bossen. Ben je fan van skiën en snowboarden? Dan ben je vast een regelmatige bezoeker van onze website Snowrepublic.nl. Met een super leuk team reporters schrijven we daar van september tot mei dagelijks over wintersport.

Op 20 mei 2020, middenin de start van de eerste covid-19 golf, lanceerden we Outdoordichtbij.nl. Speciaal voor liefhebbers van activiteiten in de natuur van Nederland en de omringende landen. We zijn ongelooflijk blij met de forse groei van het aantal lezers (25.000 per maand) en volgers (nu al 11.000) op social media.

Helemaal omdat dit is bereikt zonder enige vorm van promotie of gesponsorde media-aandacht. Het lijkt erop dat we met onze verhalen en reistips een gat vullen binnen de reismedia in de Lage Landen.


HANWAG ARNSIDE (EN ARNSIDE LADY)

Heerlijk comfortabel! De Hanwag Arnside draagt zo fijn dat je hem het liefst niet meer uit wil trekken. Een weldaad voor je voeten door een reeks comfortabele eigenschappen: De Arnside (en Arnside Lady) is gemaakt van een stijlvolle, functionele mix van hoogwaardige materialen.

Het bovenwerk van geperforeerd nubuckleer is gecombineerd met een luchtdoorlatende mesh-voering en een comfortabele, sportieve zool. Hierdoor is deze lichte schoen de ideale metgezel is voor actief buitengebruik, ook op warme zomerdagen.

Deze sportieve sneaker voelt zich ook thuis op gematigde tochten op ruiger terrein, inclusief dieper berggebied, maar vooral bij dagelijks gebruik. Alle gebruikte materialen zijn 100% afkomstig van Europese leveranciers voor hoge kwaliteit en duurzaamheid. De Arnside is gemaakt in Europa. De perfecte allrounder voor de lente en zomer. Adviesprijs voor vrouwen en mannen €169,95. Meer informatie vind je op hanwag.com/eu/


Over Hanwag

Alleen als een schoen perfect past, kan je van zijn kwaliteit genieten. Iedere schoen heeft zijn eigen vorm en karakter. Dit wordt bepaald door zijn leest. Alle modellen van Hanwag worden over speciaal vervaardigde en geoptimaliseerde leesten geschoeid. Het resultaat: een perfecte pasvorm, (berg)wandelingen zonder blaren en een rugzak vol mooie herinneringen.

Het resultaat: een perfecte pasvorm, (berg)wandelingen zonder blaren en een rugzak vol mooie herinneringen

Al bijna honderd jaar ontwikkelt Hanwag zich als schoenmaker steeds verder. In combinatie met nieuwe technieken, ervaring en trends worden in Vierkirchen in Beieren, innovatieve en hoogwaardige schoenen voor een breed scala aan toepassingen en weersomstandigheden vervaardigd. Altijd op basis van bewezen schoenmakersvakmanschap. Met technologieën zoals het PFC-vrije EcoShell membraan, dat in de Active Winter-modellen wordt gebruikt, of de Hanwag TubeTec Rock zooltechnologie waarbij gebruik gemaakt wordt van extreem goed dempend PU-tussenzoolmateriaal, wordt keer op keer duidelijk dat traditie en innovatie bij elkaar horen.

Hanwag is echt vakmanschap.

Een premium product komt tot leven als het gebaseerd is op echt vakmanschap. Daarom worden de Hanwag producten gemaakt door mensen met veel ervaring in gedetailleerd handwerk. Ze zijn erg trots op dit vakmanschap waarmee ze met hun honderd jaar oude waarden als kwaliteit, pasvorm en functie vorm weten te geven aan een individuele schoen. En als wereldwijd merk is Hanwag blij dat zoveel bergbeklimmers en wandelaars over de hele wereld dat weten te waarderen. Meer info op www.hanwag.nl


Check de andere win-acties op Outdoordichtbij, en Mountainreporters!


Deze win-actie heeft een looptijd tot en met 15 mei 2021. De winnaar of winnares zullen we bekend maken via onze social media. Ben je al eerder aangemeld voor onze nieuwsbrief en like je ook al onze Facebookpagina? Dan hoef je alleen nog maar de bovenstaande vraag te beantwoorden. Zo makkelijk was winnen nog nooit!


DEZE WINACTIE IS AFGELOPEN EN GEWONNEN DOOR MONIC RIETVELD.