Bekijk hier alle natuurhuisjes!


 

Zodra ik wakker ben, werp ik een blik uit het slaapkamerraam. Yes! Een witte laag op het gras in de tuin. De zon is nog niet helemaal op, ik haast me naar de dichtgevroren ruiten van mijn auto. Even krabben en dan door naar de Ginkelse Hei om een winterse zonsopkomst mee te pakken. Zoals ik al hoopte is dit prachtig.

Dit smaakt naar meer, op naar de Hoge Veluwe. Ik wil het liefste ook nog wat foto’s maken van dieren in de verse sneeuw. Wild spotten in de winter is weer net even anders dan in andere seizoenen. De dieren zijn minder actief, wat lastig kan zijn. Groot voordeel is dat er geen blad aan bomen en struiken zit, waardoor ze zich minder goed kunnen verstoppen. Het geluk is op deze vroege ochtend aan mijn kant. Na een korte wandeling zie ik de eerste edelherten. Wat een prachtige dieren! Hieronder zie je een fotoverslag van mijn winterwandeling.

 

Hanwag 100

Hanwag Blueridge wandelschoenen

Modern, licht en multifunctioneel. Een veelzijdige wandelschoen boordevol innovatieve duurzaamheidskenmerken. Zoals het gebruik van hoogwaardig Perwanger bovenleer en het naar `Global Recycling Standard´ 100% gerecyclede textiel in het bovenwerk en het PFC-vrije waterdichte Eco-shell membraan.

Lees meer

Natuurhuisje

Verblijf in een natuurhuisje

Maak een ontdekkingstocht door uitgestrekte weilanden, glooiende heuvels en sprookjesachtige bossen. Geniet van een mooie wandeling, fiets het avontuur tegemoet of ontspan met een goed boek. Beleef de natuur op de manier die bij jou past en ga eropuit..

Lees meer